1. Haberler
  2. Asayiş
  3. 4 Günlük Sürede İzmir İtfaiyesinden 249 Yangına Müdahale

4 Günlük Sürede İzmir İtfaiyesinden 249 Yangına Müdahale

4 Günlük Sürede İzmir İtfaiyesinden 249 Yangına Müdahale
4 Günlük Sürede İzmir İtfaiyesinden 249 Yangına Müdahale
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 4 gün boyunca 27 ilçede toplam 249 yangına müdahale etti. Yangınların çoğunluğu ormanlık ve otluk alanlarda meydana geldi. İzmir İtfaiyesi’ne bu zorlu süreçte 10 farklı ilden 41 araç ve 113 personel destek sağladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yamanlar Dağı başta olmak üzere kentin birçok bölgesinde çıkan yangınlara hızlı bir şekilde müdahale etti. 15 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, dört günlük süre içinde toplam 249 yangınla mücadele eden ekipler, yangınların büyük bölümünü Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı ve Urla olmak üzere 27 ilçede kontrol altına aldı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, tüm bu yangınları herhangi bir can kaybı olmadan söndürmeyi başardı. Yangınların büyük kısmı otluk alanlarda meydana gelirken, toplamda 249 yangından 21’i orman yangını, 132’si ise otluk alanda çıkan yangınlardan oluştu. Ayrıca, ekipler bu süreçte 23 ev ve işyeri yangınına da müdahale ederek söndürdü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın çağrısı üzerine, İzmir İtfaiyesi’ne İstanbul, Ankara, Uşak, Balıkesir, Afyon, Bursa, Muğla, Edirne, Burdur ve Denizli’den toplam 41 araç ve 113 personel destek sağladı. Destek ekipleri, İzmir İtfaiyesi’nin koordinasyonunda yangınların kontrol altına alınması için büyük bir özveriyle çalışarak ekiplere güç kattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
4 Günlük Sürede İzmir İtfaiyesinden 249 Yangına Müdahale
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!