1. Haberler
  2. Spor
  3. 9 Eylül Coşkusu Aerobik Cimnastik Şenliği İle Başladı

9 Eylül Coşkusu Aerobik Cimnastik Şenliği İle Başladı

featured
9 Eylül Coşkusu Aerobik Cimnastik Şenliği İle Başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde Aerobik Cimnastik Şenliği düzenledi. 375 sporcunun katıldığı şenlik, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu.

İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu Aerobik Cimnastik Şenliği organize edildi. Âşık Veysel Buz Sporları Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, minik cimnastikçiler gün boyu madalya için mücadele etti. Şenlik, heyecan dolu müsabakalara sahne olurken, kulüp idarecileri, antrenörler ve yüzlerce sporcu velisi yarışmaları büyük bir coşkuyla takip etti.

Etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı temsilen İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis Divan Katibi Mustafa Vatansever, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Anıl Kaçar, Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Türkiye Cimnastik Federasyonu Aerobik Cimnastik Teknik Kurul Başkanı Bahadır Uygur, 8 şehirden gelen 28 spor kulübü, 375 sporcu, 70 kulüp idarecisi ve antrenörü ile 700 sporcu velisi katıldı.

6-8 yaş kategorisinde çift olarak yarışan sporcularda birinciliği Göztepe Spor Kulübü kazanırken, ikinciliği Didim Acro Gym Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Bursa Sarp Akademi Spor Kulübü elde etti. 6-8 yaş grup kategorisinde ise Manisa Tarzan Spor Kulübü birinci olurken, Didim Acro Gym Spor Kulübü ikinci, Bursa Sarp Akademi Spor Kulübü üçüncü, Seferihisar Belediye Spor Kulübü ise dördüncü sırada yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı temsilen etkinliğe katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis Divan Katibi Mustafa Vatansever, “Bu çiçek tarlasını yaratan tüm ailelere sevgili Cemil Tugay adına teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Anıl Kaçar ise, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın ‘spor kenti İzmir’ hedefi doğrultusunda, yıl boyunca sağlıklı ve spor dostu bir kent yaratma amacıyla birçok spor etkinliği, yerel, ulusal ve uluslararası müsabaka ve turnuva düzenliyoruz. Ayrıca STK’larla iş birliği içinde birçok sportif proje yürütüyoruz. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun 102. yılına ithafen, bu yıl ilk defa Türkiye Cimnastik Federasyonu ile iş birliği içinde, 6-17 yaş aralığındaki lisanslı sporcuların katılımıyla 28 kulüp ve 375 sporcunun yer aldığı bu güzel şenliği düzenledik. Bu anlamlı etkinlik vesilesiyle, bağımsızlık uğruna ilk kurşunun atıldığı, Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlandığı İzmir’de Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
9 Eylül Coşkusu Aerobik Cimnastik Şenliği İle Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!