1. Haberler
  2. Genel
  3. İlk Kent Lokantası Kemeraltı’nda Açıldı

İlk Kent Lokantası Kemeraltı’nda Açıldı

İlk Kent Lokantası Kemeraltı'nda Açıldı
İlk Kent Lokantası Kemeraltı'nda Açıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik krizin etkilerini hafifletmek amacıyla vatandaşlara sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemek sunmayı hedefleyen Kent Lokantaları’nın ilk şubesini Kemeraltı Çarşısı’nda hizmete açtı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilk Kent Lokantası, Tarihi Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’nda açıldı ve bu açılış hem esnaflar hem de çarşı ziyaretçileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Hafta içi her gün saat 11.30’dan itibaren hizmet verecek olan lokanta, dört çeşit yemekten oluşan menüyü sadece 50 TL’ye sunacak.

Grand Plaza A.Ş. Genel Müdürü Hilmi Aksoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ın direktifleriyle Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’nda ilk Kent Lokantamızı açtık. Bayram tatilinden sonra birçok ilçede daha hizmet vermeyi planlıyoruz. Amacımız, her ilçede bir şube açmak. Bir sonraki durağımız Çiğli olacak, ardından Karabağlar ve Bornova gelecek. Özellikle öğrencilerin yoğun olduğu ilçelere ağırlık vereceğiz. Menümüzde kırmızı et, beyaz et, bakliyat ve sebzelerle dengeli, güvenilir ve lezzetli yemekler sunuyoruz” dedi.

Kent Lokantası’nda yemek yiyen Murat Ülkü, “Esnaf ve çarşı ziyaretçileri için harika bir hizmet. Cemil Başkan’a teşekkür ediyoruz. Menü gerçekten çok güzel. Bu hizmeti sunan herkese teşekkürler. İzmirlilere hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Ali Osman Balamir ise, “Böyle bir hizmetin sunulacağını hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim. Harika bir şey. Milletimize, esnafımıza hayırlı olsun. Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi. Uygulamadan memnun kalan Mehmet Barış, “Merak ettik, geldik, çok beğendik. Bu hizmetin yaygınlaşmasını istiyoruz. Herkes yararlansın çünkü çok ekonomik” ifadelerini kullandı.

Esnaf Mithat Karakoç da, “Çok faydalı olmuş. Özellikle esnafımız için ekonomik bir yemek seçeneği sunuluyor. Belediyeye teşekkür ederiz. Belediyemiz olmasa insanlar yemek bulamayacak” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İlk Kent Lokantası Kemeraltı’nda Açıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!