1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmir’de Taksi Ücretlerine Büyük Zam

İzmir’de Taksi Ücretlerine Büyük Zam

İzmir'de Taksi Ücretlerine Büyük Zam
İzmir'de Taksi Ücretlerine Büyük Zam
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de taksi ücretlerine yönelik yeni düzenlemeler, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın talebi doğrultusunda UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) toplantısında kabul edildi.

Bu karara göre, 24 Haziran’dan itibaren geçerli olacak yeni taksi ücret tarifesi şu şekilde belirlendi: İndi-bindi ücreti (kısa mesafe) 80 TL, taksimetre açılış ücreti 20 TL, kilometre başı ücret ise 27 TL

İzmir’de taksi ücretleri, 10 aylık bir aradan sonra yeniden düzenlendi. Daha önce, 31 Temmuz’da yapılan düzenlemede en kısa mesafe ücreti 50 TL, açılış ücreti 12 TL ve kilometre başı ücret 22 TL olarak belirlenmişti. Bu tarifeler, bugüne kadar geçerli olan tarifelerdi.

UKOME’nin bugünkü toplantısında, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın talep ettiği yeni ücretler aynen onaylandı. Bu karar ile taksi ücretlerine önemli bir zam yapılmış oldu. Alınan yeni karar ile birlikte kısa mesafe ücreti 80 TL’ye, taksimetre açılış ücreti 20 TL’ye ve kilometre başı ücret 27 TL’ye yükseltildi. Ayrıca, taksimetre ayarlarının uzaktan erişim yöntemiyle yapılacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Taksi Ücretlerine Büyük Zam
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!