1. Haberler
  2. Genel
  3. Yangından Kurtarılan Sevimli Dostların Bakımı Devam Ediyor

Yangından Kurtarılan Sevimli Dostların Bakımı Devam Ediyor

Yangından Kurtarılan Sevimli Dostların Bakımı Devam Ediyor
Yangından Kurtarılan Sevimli Dostların Bakımı Devam Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova’da meydana gelen yangının ardından Bornova Belediyesi Geçici Bakımevi’nde bulunan kedi ve köpekleri tahliye ederek Pako Sokak Hayvanları Sosyal Yaşam Kampüsü’ne taşıdı. Toplamda 22 yavru dahil 106 köpek ve 33 kedi, İzmir Büyükşehir Belediyesi veteriner hekimleri tarafından muayene edilerek kontrol altına alındı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, dün Bornova’da bir palet fabrikasında çıkan yangına müdahale etti. Yangının Bornova Belediyesi Geçici Bakımevi’ni de etkilediği olay, kısa sürede kontrol altına alındı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Halk Sağlığı Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, bakımevindeki kedi ve köpekleri tahliye ederek PAKO Sokak Hayvanları Sosyal Yaşam Kampüsü’ne taşıdı. 22’si yavru olmak üzere 106 köpek ve 33 kedi, veteriner hekimler tarafından tedavi altına alındı. Duman ve yüksek ısıdan etkilenen 55 hayvanın tedavisi devam ediyor ve hayvanlar bir süre daha PAKO’da misafir edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yangından Kurtarılan Sevimli Dostların Bakımı Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!