1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. İzmir’de Tekstil ve Moda Sektörüne Yön Verecek 3 Fuar

İzmir’de Tekstil ve Moda Sektörüne Yön Verecek 3 Fuar

İzmir'de Tekstil ve Moda Sektörüne Yön Verecek 3 Fuar
İzmir'de Tekstil ve Moda Sektörüne Yön Verecek 3 Fuar
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir, tekstil ve moda sektöründe ülkemizin en önemli fuarlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yakın zamanda düzenlenecek üç fuar ile tekstil ve moda sektörü İzmir’de canlanacak.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Fashion Home İzmir – Ev Tekstili Fuarı’nın yanı sıra, sektörde dünya çapında tanınan IF Wedding Fashion İzmir – 18. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 7. kez düzenlenecek olan Fashion Prime ve 3. kez kapılarını açacak olan Fashion Tech fuarları ile İzmir, tekstil ve moda dünyasının buluşma noktası olacak.

Türkiye’nin en büyük ve modern fuar alanı olan Fuar İzmir’de, Ekim ayında aynı anda üç önemli tekstil ve hazır giyim fuarı gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Fashion Prime – 7. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, İZFAŞ ve İzgi Fuarcılık ortaklığıyla gerçekleştirilen Fashion Tech – 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı ve ilk kez yapılacak Fashion Home İzmir – Ev Tekstili Fuarı, İzmir ve bölgenin tekstil sektöründeki gücünü daha da artıracak. Bu fuarlar, katılımcı ve ziyaretçilere büyük fırsatlar sunarak, hazır giyim ve konfeksiyon üreticilerinin aradığı her şeyi bir arada bulabileceği entegre bir buluşma noktası olacak.

Fashion Prime Fuarı 7. Kez Kapılarını Açıyor

9-11 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek Fashion Prime Fuarı, hazır giyim sektörünün önde gelen üreticilerini ve tedarikçi firma temsilcilerini bir araya getirecek. Hazır giyim markaları, moda tasarımcılarından yan ürün sağlayıcılarına kadar sektörün profesyonelleriyle tecrübelerini paylaşma fırsatı bulacak. Fuarda, katılımcılar yeni ürünlerini ve koleksiyonlarını sergilerken, yurt içi ve yurt dışından gelen alım grupları ile bağlantılar kuracak. Kumaş çeşitleri ve aksesuarların yanı sıra sektörel trendlerin de profesyonel ziyaretçilere sunulacağı fuar, yeni iş birliği fırsatları yaratarak sektöre ve ihracata katkı sağlayacak. Fashion Prime, solo ve karma kumaş defileleri, sergiler, atölyeler ve etkinliklerle sektörel ihtiyaçları karşılayacak.

Fashion Tech İzmir: Moda ve Teknolojinin Buluşma Noktası

İZFAŞ ve İzgi Fuarcılık ortaklığında düzenlenen Fashion Tech – 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı, 9-12 Ekim 2024 tarihlerinde kapılarını açacak. Hazır giyim ve konfeksiyon üretiminde kullanılan dikiş makineleri, otomatik kesim makineleri, baskı ve nakış teknolojileri gibi ürünlerin sergileneceği fuar, Avrasya Bölgesi’nin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Bu yıl, nakış makineleri üreticileri ve tedarikçileri için özel bir bölüm de açılacak. Fuarda ayrıca tekstil dijital baskı makineleri ve boyaları önemli bir yer tutacak. Fashion Tech ile eş zamanlı gerçekleşecek Fashion Prime ve Fashion Home fuarları, katılımcılara yeni pazarlar açma fırsatı sunacak.

Fashion Home İzmir: Ev Tekstili Fuarı İlk Kez Düzenleniyor

9-11 Ekim 2024 tarihlerinde ilk kez düzenlenecek Fashion Home İzmir – Ev Tekstili Fuarı, ev tekstili dünyasının lider markalarını bir araya getirecek. İZFAŞ ve İzgi Fuarcılık ortaklığında, Denizli Tekstil Giyim Sanayicileri Derneği, Babadağlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği ve Karat Medya iş birliğiyle gerçekleştirilecek fuarda, havlu, bornoz, nevresim, perde gibi yüzlerce ürün çeşidi sergilenecek. Fuara, Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanından zincir mağaza temsilcileri, toptancılar, distribütörler, moda evleri, zincir oteller, tatil köyleri ve eğitim kurumlarından profesyoneller katılacak. Alım heyetleri ve B2B programları gibi etkinliklerle sektöre ve ihracata katkı sağlanacak.

Fuarlar Büyük Desteklerle Gerçekleşiyor

Bu önemli fuarlar; T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KOSGEB, İzmir Ticaret Odası, Denizli Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Denizli Sanayi Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Denizli İhracatçılar Birliği, İzmir Ticaret Borsası, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, Ege Giyim Sanayicileri Derneği, Buca Ege Organize Sanayi Bölgesi, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği, Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sanayici ve İşadamları Derneği, Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği ve Örme Sanayicileri Derneği gibi kurumların destekleriyle düzenlenecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Tekstil ve Moda Sektörüne Yön Verecek 3 Fuar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!