1. Haberler
  2. Genel
  3. Engelsiz Deniz Keyfi: Yaz Boyunca Mordoğan ve Foça Turu

Engelsiz Deniz Keyfi: Yaz Boyunca Mordoğan ve Foça Turu

Yaz Boyunca Mordoğan ve Foça Turu
Yaz Boyunca Mordoğan ve Foça Turu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin engelleri aşan seferleri bu yıl da devam ediyor. İZDENİZ, yaz mevsimi boyunca her hafta salı günü engelli yurttaşlar ve bir refakatçileri için Mordoğan ve Foça’ya ücretsiz seferler düzenleyecek.

İlk sefer 25 Haziran Salı günü başlayacak ve bu seferlere katılmak isteyenlerin önceden rezervasyon yaptırması gerekiyor.Engelli yurttaşların hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZDENİZ Genel Müdürlüğü’nün koordine ettiği bu yaz seferlerinde, engelli bireyler ve bir refakatçileri için salı günleri ücretsiz gemi turları sunacak.

Sefer Programı

Salı günleri Konak’tan kalkacak gemi, Karşıyaka İskelesi’ne uğradıktan sonra Mordoğan ve Foça’ya varacak. Günlerini Mordoğan ve Foça’da geçiren yolcular, akşamüstü aynı güzergâhı takip ederek geri dönecekler. Konak’tan saat 08.30’da kalkacak olan gemi, 08.45’te Karşıyaka’da olacak ve 10.00’da Mordoğan’a varacak. Mordoğan’dan 10.20’de hareket edecek gemi, 11.00’de Foça’ya ulaşacak. İlk sefer 25 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek.

Yaz Boyunca Mordoğan ve Foça Turu
Yaz Boyunca Mordoğan ve Foça Turu

Rezervasyon Nasıl Yapılır?

Engelli İzmirim Kart sahibi yurttaşlar ve Refakatçi İzmirim Kartı bulunan bir kişi, tura katılmak için 0232 320 00 35 (Dahili 102-103) numaralı telefonu arayarak, binecekleri iskeleyi bildirerek rezervasyon yaptırabiliyorlar. Gemi kapasitesi 300 kişi ile sınırlı olduğu için, seferden en az bir gün önce rezervasyon yapılması gerekiyor. 7 yaş ve altı çocuklar, ebeveynleri ile birlikte olmak koşuluyla seferlerden ücretsiz faydalanabilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Engelsiz Deniz Keyfi: Yaz Boyunca Mordoğan ve Foça Turu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!