1. Haberler
  2. Genel
  3. Büyükşehir’den Kadınlara Hijyenik Ped Desteği

Büyükşehir’den Kadınlara Hijyenik Ped Desteği

Büyükşehir'den Kadınlara Hijyenik Ped Desteği
Büyükşehir'den Kadınlara Hijyenik Ped Desteği
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadın Danışma Merkezi ve Anahtar Bütüncül Hizmet Merkezi’nden yararlanan maddi durumu kısıtlı genç kadınlara 3 aylık hijyenik ped desteği sunuyor. Bu proje ile vatandaşlar, Askıda Ped uygulamasına katılarak hijyenik ürünlere ulaşmakta zorlanan kadınlara yardım eli uzatabiliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü bünyesindeki Kadın Danışma Merkezi ve Anahtar Bütüncül Hizmet Merkezi’nden danışmanlık, hukuki destek ve eğitim hizmeti alan 18-35 yaş arası, maddi imkanları sınırlı genç kadınlara 3 aylık hijyenik ped desteği sağlanıyor. Hayata Destek Derneği ve Beije markası iş birliğiyle yürütülen bu proje kapsamında, kadınlar ücretsiz olarak Kadın Danışma Merkezlerinden 3 aylık özel destek paketlerine ulaşabiliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin genç kadınlar için başlattığı bu projeye vatandaşlar da destek verebiliyor. Beije markasının “Askıda Ped” uygulamasına katılan yurttaşlar, hijyenik ürünlere erişemeyen kadınlara yardım ederek bu dayanışmanın parçası olabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyükşehir’den Kadınlara Hijyenik Ped Desteği
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!