1. Haberler
  2. Spor
  3. Karşıyakalılar Spor Etkinlikleriyle Güne Başlıyor

Karşıyakalılar Spor Etkinlikleriyle Güne Başlıyor

Karşıyakalılar Spor Etkinlikleriyle Güne Başlıyor
Karşıyakalılar Spor Etkinlikleriyle Güne Başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha aktif ve sağlıklı bir yaşam hedefiyle Karşıyaka Belediyesi, sabah spor aktivitelerini açık alanlarda düzenlemeye devam ediyor. İlçenin dört farklı noktasında gerçekleştirilen bu etkinlikler, vatandaşlara güne enerjik ve mutlu bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Aktif, sağlıklı ve sosyal bir yaşam için tüm vatandaşlarımızı sabah aktivitelerine bekliyoruz” diyerek herkesi bu hareketli sabah etkinliklerine davet etti.

Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarında da ücretsiz sabah aktivitelerine devam ediyor. Sağlıklı ve aktif yaşamı teşvik etmek amacıyla düzenlenen açık hava aktiviteleri sayesinde Karşıyakalılar, güne sporla başlamanın keyfini yaşıyor. Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen sabah aktivitelerine katılan vatandaşlar, hem spor yapma hem de sosyalleşme imkanı buluyor. Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen bu etkinliklerde, sabah 08.30-09.30 saatleri arasında yoga, pilates, sabah sporu ve tüm vücut antrenmanı yapılırken, 09.30-10.30 saatleri arasında ise ileri yaşlı büyükler için sağlıklı yaş alma aktiviteleri düzenleniyor.

Her yaştan vatandaşa spor yapma imkanı sunan bu açık hava sabah aktiviteleri, hafta boyunca dört farklı noktada gerçekleşiyor. Mustafa Kemal Mahalle Merkezi’nde pazartesi ve cuma günleri, Girne Bulvarı’ndaki çamlık alanda yer alan 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’nda pazartesi ve çarşamba günleri, Semra Aksu Atletizm Parkı’nda salı ve cuma günleri, Bostanlı sahilindeki ahşap basamaklarda ise çarşamba ve perşembe günleri etkinlikler düzenleniyor. Sağlıklı bir yaşam için spor yapmak isteyen vatandaşlar, matları ile birlikte bu aktivitelere katılabiliyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, sağlıklı bir yaşam sürmenin sporla mümkün olduğunu vurgulayarak, “Karşıyaka’nın spor kenti kimliğini güçlendirmek ve vatandaşlarımızı sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı yıl boyunca sürdürüyoruz. Karşıyaka’da yaşayan her yaştan vatandaşımız için çeşitli spor aktiviteleri ve kurslar düzenliyor, nitelikli tesislerimizle farklı branşlarda spor yapma imkanı sunuyoruz. Yaz boyunca devam edecek açık alan sabah aktiviteleri sayesinde her yaştan vatandaşımız güne keyifli ve zinde bir başlangıç yapma fırsatı bulurken aynı zamanda sosyalleşiyor. Aktif, sağlıklı ve sosyal bir yaşam için tüm vatandaşlarımızı sabah aktivitelerine bekliyoruz” dedi. Bu sözleriyle, vatandaşları yaz boyunca devam eden etkinliklere katılmaya davet eden Ünsal, Karşıyaka’nın spor ve sağlık alanında öncü bir kent olma hedefini bir kez daha vurgulamış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karşıyakalılar Spor Etkinlikleriyle Güne Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!