1. Haberler
  2. Spor
  3. İzmir’de Streetball Coşkusu Esiyor

İzmir’de Streetball Coşkusu Esiyor

İzmir'de Streetball Coşkusu Esiyor
İzmir'de Streetball Coşkusu Esiyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3×3 Streetball İzmir Cup 2024, 20-21 Temmuz’da Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda başladı. Turnuva, Genç Kızlar, Genç Erkekler ve Büyük Erkekler kategorilerinde yapıldı ve finali 30-31 Ağustos’ta 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda olacak. Turnuvada çeşitli yaş gruplarındaki takımlar yarıştı ve ödüller verildi. Diğer etaplar Buca, Göztepe, Karşıyaka ve Çeşme’de düzenlenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3×3 Streetball İzmir Cup 2024’ün ilk etabı, 20-21 Temmuz’da Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda yapıldı. Genç Kızlar, Genç Erkekler ve Büyük Erkekler kategorilerinde gerçekleşen turnuvanın finali, 30-31 Ağustos’ta 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nda olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı ve spor dostu bir kent yaratma hedefiyle ulusal, yerel ve uluslararası spor etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. 3×3 Streetball İzmir Cup 2024’ın ilk etabı, “Sokağa ayak, potaya smaç basıyoruz” sloganıyla 20-21 Temmuz’da Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda yapıldı ve büyük ilgi gördü.

Turnuvada Genç Kızlar kategorisinde Powerpuff Girls, Genç Erkekler kategorisinde Rahatta Kal, Büyük Erkekler kategorisinde ise Team Pera birinci oldu. Ödüllerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Anıl Kaçar verdi.

Turnuvanın diğer etapları ise şu tarihlerde ve yerlerde yapılacak: 27-28 Temmuz’da Buca Hasanağa Bahçesi, 10-11 Ağustos’ta Göztepe Sahil, 17-18 Ağustos’ta Karşıyaka Bostanlı Sahil, 24-25 Ağustos’ta Çeşme Meydan. Final ise 30-31 Ağustos’ta 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nda gerçekleşecek.

Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için 0232 293 30 90-96 numaralı telefon hattı aranabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Streetball Coşkusu Esiyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!