1. Haberler
  2. Genel
  3. Gençlere Eğitim Yılına Hazırlık İçin Dinamik Kamp Deneyimi

Gençlere Eğitim Yılına Hazırlık İçin Dinamik Kamp Deneyimi

Gençlere Eğitim Yılına Hazırlık İçin Dinamik Kamp Deneyimi
Gençlere Eğitim Yılına Hazırlık İçin Dinamik Kamp Deneyimi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin iş birliğiyle 23-26 Ağustos tarihleri arasında Bornova Gençlik Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen 2. Çağdaş Gençlik İzmir Kampı, gençlere yeni eğitim yılı öncesinde moral kaynağı oldu. Gençler, kamp boyunca hem eğitici hem de eğlenceli birçok etkinlikle hem yeni bilgiler edindi hem de sosyalleşme fırsatı buldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) ortak organizasyonu olan Çağdaş Gençlik İzmir Kampı, bu yıl ikinci kez düzenlenerek gençlere nefes alma fırsatı sundu. Kamp süresince gençler, sosyalleşme imkânı bulurken aynı zamanda çeşitli eğitici etkinliklerle de buluştular, böylece yeni eğitim yılı öncesinde kendilerine zaman ayırabildiler. Kil atölyesi, karaoke, yoga ve dans gibi eğlenceli aktivitelerin yanı sıra, çeşitli kişisel gelişim eğitimlerine de katılan gençler, zengin bir deneyim yaşadılar.

ÇYDD İzmir Gençlik Yürütme Kurulu Kolaylaştırıcı Yardımcısı Eren İnan, kampın bu yıl ikinci kez düzenlendiğini ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yakın iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti. İnan, “Buraya gelen gençler 18-25 yaş arasındaki üniversite öğrencileri. Burada hem onların sivil toplumla ilgili bilincini geliştirmek hem de kişisel gelişimlerine destek olmak istiyoruz. Kampta bir günleri hem eğlenceyle hem de eğitimle dolu geçiyor. Aynı zamanda da yılın stresinden uzaklaşmış oluyorlar” dedi.

Kampta yer alan öğrencilerden Gür Arkan, etkinlikler sırasında oldukça keyif aldıklarını ifade etti ve “Bugün kil etkinliğimiz vardı. Burada gün oldukça eğlenceli geçiyor. Gelişim açısından da güzel eğitimlerimiz var. Hem onlara katılıyoruz hem eğleniyoruz” dedi.

Başka bir katılımcı olan üniversite öğrencisi Berfin Bozkurt ise, “Eğitici aktiviteler yapıyoruz. Bu kampın belediyemizin ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin gençleri önemsediğinin bir örneği olduğunu hissediyorum. Mutluyum, gençlere güzel eğlenceli fırsatlar sunuyor” diye konuştu.

Kampa katılan bir diğer genç, Seda Kaya, “Gayet mutluyum, keyifliyim, arkadaşlarımla beraber vakit geçiriyoruz, oyunlar oynuyoruz, eğitimler alıyoruz. Sosyalleşmek için de çok güzel bir etkinlik oldu. Gerçekten değerli hissediyorum. Gençler sosyalleşmek istiyor ama ekonomik sebeplerden dolayı zorlanıyor. Bu gibi olanaklar sayesinde yeni arkadaşlar ediniyoruz, birbirimize bir şeyler katabiliyoruz, bu da bizi çok mutlu ediyor” şeklinde duygularını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gençlere Eğitim Yılına Hazırlık İçin Dinamik Kamp Deneyimi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!