1. Haberler
  2. Spor
  3. Karşıyaka Belediyesi’nden Çocuk Atletizm Şenliği

Karşıyaka Belediyesi’nden Çocuk Atletizm Şenliği

Karşıyaka Belediyesi’nden Çocuk Atletizm Şenliği
Karşıyaka Belediyesi’nden Çocuk Atletizm Şenliği
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Belediyesi, çocukları ve gençleri sporla buluşturmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Semra Aksu Atletizm Parkı’nda düzenlenen ‘Çocuk Atletizm Şenliği’, 6-12 yaş aralığındaki 130 çocuğun katılımıyla heyecan dolu anlara sahne oldu. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, etkinliğe katılan çocuklara teşekkür ederek, spor hayatlarında başarılar diledi.

Karşıyaka Belediyesi ev sahipliğinde, Karşıyaka Belediye Spor Kulübü ve Karşıyaka Atletizm Spor Kulübü’nün iş birliğiyle gerçekleştirilen bu etkinlik, çocuklara sporu sevdirmeyi ve atletizme adım atmalarını sağlamayı amaçladı. 130 genç sporcu, Semra Aksu Atletizm Parkı’nda kıyasıya mücadele ederek yeteneklerini sergiledi.

Karşıyaka’nın en büyük atletizm organizasyonlarından biri olan etkinlikte, 14 farklı grupta düzenlenen yarışlar büyük bir heyecan yarattı. Geleceğin sporcularının yetiştiği bu parkta, dereceye giren çocuklara madalyalar verildi. Ayrıca tüm katılımcılara katılım madalyası takdim edildi, böylece her çocuğun çabası ödüllendirilmiş oldu.

Başkan Yıldız Ünsal, “Çocuklarımızı sporla buluşturmak, onların sağlıklı ve sosyal bireyler olarak yetişmesini sağlamak amacıyla profesyonel ekibimiz ve kaliteli tesislerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Semra Aksu Atletizm Parkı’nda 100’den fazla çocuğa atletizm eğitimi veriyor, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Atletizm Şenliği’ne katılan çocuklarımız, mücadele ruhunu ve centilmenliği deneyimledi. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, spor yolculuklarında başarılar diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karşıyaka Belediyesi’nden Çocuk Atletizm Şenliği
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!