1. Haberler
  2. Genel
  3. Hayvan Hakları Savunucuları Katliam Yasasına Karşı 29 Eylül’de Dur Diyor!

Hayvan Hakları Savunucuları Katliam Yasasına Karşı 29 Eylül’de Dur Diyor!

Hayvan Hakları Savunucuları Katliam Yasasına Karşı 29 Eylül'de Dur Diyor!
Hayvan Hakları Savunucuları Katliam Yasasına Karşı 29 Eylül'de Dur Diyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayvan hakları savunucuları, “Katliam Yasası”na karşı mücadelenin sürdüğünü duyurdu. 29 Eylül’de İzmir Cumhuriyet Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı’na yürüyüş düzenleyerek, Anayasa Mahkemesi’ne yasanın iptal edilmesi çağrısında bulunacaklar.

izmirde 29 eylül mitingi bostanlı haber

Hayvan hakları savunucuları, sokak hayvanlarının yaşam hakkını korumak amacıyla başlattıkları mücadelenin hız kesmeden devam ettiğini açıkladı. “Katliam Yasası” olarak adlandırdıkları düzenlemeye karşı yoğun bir tepki gösteren aktivistler, yasanın geri çekilmesi için toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyor. Yasanın, sokak hayvanlarının yaşam haklarını tehdit ettiğini savunan hayvan hakları savunucuları, sokak hayvanlarına yönelik bu tasarının uygulanmasının telafisi olmayan sonuçlar doğuracağını vurguluyor.

Savunucular, 29 Eylül Cumartesi günü saat 16:00’da İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek tepkilerini dile getirecek. Buradan Gündoğdu Meydanı’na yürüyüş düzenlemeyi planlayan grup, eylemlerini barışçıl bir şekilde sürdürecek. Yapılacak bu yürüyüş sırasında, Anayasa Mahkemesi’ne yasanın iptali çağrısında bulunacak olan eylemciler, yasa geri çekilene kadar protestolarına devam edeceklerini vurguladı.

Hayvan hakları savunucuları, bu yasa tasarısının iptal edilmesi için verdikleri mücadelenin toplumun vicdanına seslenmeyi amaçladığını belirtiyor. Savunucular, sokaktaki her canlının yaşama hakkına saygı duyulması gerektiğini ifade ederek, insanlara sorumluluklarını hatırlatıyor. Etkinliğin düzenleyicileri, hayvanseverleri ve duyarlı vatandaşları bu önemli günde seslerini birlikte yükseltmeye davet ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hayvan Hakları Savunucuları Katliam Yasasına Karşı 29 Eylül’de Dur Diyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!