1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmir’de Hafta Sonu Feribot Seferlerinde Yeni Düzenleme

İzmir’de Hafta Sonu Feribot Seferlerinde Yeni Düzenleme

İzmir’de Hafta Sonu Feribot Seferlerinde Yeni Düzenleme
İzmir’de Hafta Sonu Feribot Seferlerinde Yeni Düzenleme
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de Bostanlı-Üçkuyular feribot hattında yeni düzenleme! 5 Ekim itibarıyla hafta sonları 19.30’dan sonra seferler artık yarım saatte bir yapılacak.

İzmir’de deniz ulaşımında yeni bir düzenlemeye gidiliyor. İZDENİZ Genel Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) aldığı kararla, araba vapuru seferlerinde hafta sonu tarifesinde değişiklik yapacak. Özellikle Bostanlı – Üçkuyular hattında seyahat eden vatandaşları ilgilendiren bu düzenleme, 5 Ekim Cumartesi gününden itibaren yürürlüğe girecek.

Yeni düzenlemeye göre, hafta sonları 19.30’dan sonra feribot seferleri yarım saat aralıklarla gerçekleşecek. Önceki yaz tarifesinde, cumartesi ve pazar günleri 19.30’dan itibaren 15 dakikada bir yapılan seferler, artık 30 dakikada bir yapılacak. Bu değişikliğin, yolcu talepleri ve operasyonel verimliliği artırma amacıyla hayata geçirildiği belirtiliyor.

Yapılan bu düzenleme, özellikle akşam saatlerinde deniz yolunu tercih eden sürücüleri etkileyecek. Yolculuk planı yapanların, yeni sefer saatlerine dikkat etmeleri öneriliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZDENİZ yetkilileri, değişikliklerle ilgili daha fazla bilgi için vatandaşların İZDENİZ’in resmi web sitesini ve mobil uygulamasını takip etmelerini tavsiye ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Hafta Sonu Feribot Seferlerinde Yeni Düzenleme
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!