1. Haberler
  2. Spor
  3. İzmir Buz Sporları Salonu, Yeni Sezonda Yeniliklerle Kapılarını Açıyor

İzmir Buz Sporları Salonu, Yeni Sezonda Yeniliklerle Kapılarını Açıyor

İzmir Buz Sporları Salonu, Yeni Sezonda Yeniliklerle Kapılarını Açıyor
İzmir Buz Sporları Salonu, Yeni Sezonda Yeniliklerle Kapılarını Açıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Salonu, 14 Ekim’de yeni sezonu açarak bu yıl yeniliklerle dolu bir hizmet sunacak. 2010’dan bu yana İzmirlilere buz sporlarını sevdiren tesis, artık pazar günleri de dahil olmak üzere haftanın her günü açık olacak.

Bu yıl halk seansları ve eğitim programları iki katına çıkarılarak daha fazla kişinin bu sporlardan yararlanması amaçlanıyor. 5 yaş ve üzeri tüm bireylerin katılabileceği halk seansları, kurslar ve özel dersler ile buz sporlarına ilgi artması hedefleniyor. Ücretsiz halk seanslarının yanı sıra, öğrenciler 100 TL, yetişkinler ise 150 TL karşılığında tesisten faydalanabiliyor. Ayrıca tesis, özel dersler ve çeşitli kurslarla bireysel becer

Sosyal Sorumluluk Projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, buz sporlarını her kesimden insana tanıtmayı amaçlayan sosyal projeler de hayata geçiriyor. “Haydi Kadınlar Buz Pistine” projesi kapsamında 18-45 yaş arasındaki kadınlara buz pateni dersleri ücretsiz veriliyor. Proje ile kadınlar buz sporlarını öğrenirken aynı zamanda fiziksel aktivitelerde yer alıyor. Gençler, çocuklar ve engelli bireyler için de ücretsiz eğitimler sunuluyor. Engelli yurttaşlar, antrenörler eşliğinde özel eğitim alarak buz sporlarıyla tanışabiliyor. Tesisten İzmirim Kart ve kredi kartı ile kolaylıkla yararlanmak mümkün.

Özel Ders ve Seanslar

Yeni sezon programı da belli oldu. Üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz seanslar her çarşamba 13.00-13.45 saatleri arasında, engelli bireyler içinse her perşembe 11.00-11.45 saatlerinde düzenlenecek.

İzmir Buz Sporları Salonu
İzmir Buz Sporları Salonu

21 Ekim Pazartesi günü itibarıyla özel dersler başlarken, kadınlara yönelik “Haydi Kadınlar Buz Pistine” projesi de 22 Ekim Salı günü başlayacak. Bu projede kadınlar, 20.00-20.45 saatleri arasında antrenörler eşliğinde eğitim alabilecek. Devlet okulları ve İZELMAN AŞ’ye bağlı anaokullarına yönelik ücretsiz halk seansları ise 4 Kasım Pazartesi gününden itibaren düzenlenecek. Kurs kayıtları 22 Ekim’de başlayacak ve kurslar 2 Kasım itibarıyla açılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Buz Sporları Salonu, Yeni Sezonda Yeniliklerle Kapılarını Açıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!