1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmir’de Halk Ekmek’te Ekmek 5 TL’ye Düştü!

İzmir’de Halk Ekmek’te Ekmek 5 TL’ye Düştü!

İzmir'de Halk Ekmek'te Ekmek 5 TL'ye Düştü!
İzmir'de Halk Ekmek'te Ekmek 5 TL'ye Düştü!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ekmek fiyatlarını 5 liraya düşürme vaadi hayata geçirildi. Halk Ekmek büfelerinin sayısı artırılarak, daha fazla vatandaşa ekonomik ve sağlıklı ekmek ulaştırılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik krizle mücadele eden vatandaşlara destek olmak amacıyla Halk Ekmek projesini genişletmeye devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim kampanyasında verdiği sözleri hayata geçirerek, Nisan ayında ekmek fiyatını 7 liradan 5 liraya düşürdü. ve zam yapmadan halka ekonomik ekmek sunmayı sürdürüyor. Halk Ekmek Fabrikası, artan taleple birlikte satış noktalarını 93’ten 102’ye çıkararak daha fazla vatandaşa ulaşmayı hedefliyor.

İzmir’de sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen Halk Ekmek uygulaması, ekonomik ve sağlıklı ekmek sunarak mutfaklarda önemli bir destek sağlıyor. İzmirli vatandaşlar, ekmeğin kalitesinden ve uygun fiyatından memnun olduklarını dile getiriyor. Bir İzmirli vatandaş Ramazan Gelen, “Hem ucuz hem kaliteli. Cemil Başkan’ımıza teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetini ifade ederken, bir başka vatandaş Yetkin Çakır da, “Maliyetine 5 liraya ekmek alıyoruz. Asgari ücretin düşük olduğu bu dönemde bu hizmet büyük bir destek” dedi. Vatandaşlar, Türkiye genelinde benzer bir uygulamanın başka şehirlerde bulunmadığını belirterek, Halk Ekmek’in çok değerli bir proje olduğunu vurguladı.

Halk Ekmek büfelerinde 210 gramlık normal ve kepekli ekmek 5 liradan, 450 gramlık tam buğday ve çavdar ekmekleri 18 liradan satılırken, çölyak ve fenilketonüri hastaları için üretilen glütensiz ekmekler de 25 lira fiyatla temin edilebiliyor. Başkan Tugay’ın söz verdiği gibi, İzmirliler sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmeğe kolayca ulaşabiliyor, uygulamanın genişletilmesi ise vatandaşlar arasında büyük memnuniyetle karşılanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Halk Ekmek’te Ekmek 5 TL’ye Düştü!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!