1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. Gençİz Fest 2024: İzmir’de Gençler İçin Eğlence ve Kültür Buluşması

Gençİz Fest 2024: İzmir’de Gençler İçin Eğlence ve Kültür Buluşması

Gençİz Fest 2024 İzmir'de Gençler İçin Eğlence ve Kültür Buluşması
Gençİz Fest 2024 İzmir'de Gençler İçin Eğlence ve Kültür Buluşması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençler için dopdolu bir etkinlik takvimiyle bir festivale daha ev sahipliği yapıyor. 22-23 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Gençİz Fest 2024, iki gün boyunca gençlerin sanatsal ve sportif yeteneklerini sergileyebileceği, fikir alışverişinde bulunabileceği ve eğlenceli zaman geçireceği bir etkinlik olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Çalışmaları Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen festival, İzmir’de yaşayan ve ilk kez İzmir’e gelecek 18-30 yaş arası gençleri bir araya getirmeyi hedefliyor. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşecek olan Gençİz Fest, her iki gün de saat 16.00’da kapılarını açarak gece yarısına kadar eğlenceli ve dinamik bir atmosfer sunacak.

Eğlence ve Kültür Dolu İki Gün

Festival, gençlerin kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan geniş kapsamlı etkinliklerle dolu. Konserler, stand-up gösterileri, ödüllü çekilişler, bilgi yarışmaları ve İzmir’in meşhur sokak lezzetleri gibi birçok etkinlik, gençlere unutulmaz bir deneyim sunacak. Festivalin ücretsiz biletleri ise “www.gencizmir.com” adresi üzerinden kayıt yapılarak temin edilebilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gençİz Fest 2024: İzmir’de Gençler İçin Eğlence ve Kültür Buluşması
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!