1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Bayraklı Belediyesi’nde Maaş Krizi Sürüyor

Bayraklı Belediyesi’nde Maaş Krizi Sürüyor

Bayraklı Belediyesi'nde Maaş Krizi Sürüyor
Bayraklı Belediyesi'nde Maaş Krizi Sürüyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayraklı Belediyesi’nde maaş krizi nedeniyle memurlar, Belediye Başkanı İrfan Önal’ı protesto ederek tüm personeli eyleme katılmaya çağırdı. Tüm Bel-Sen 1 Nolu Şube Örgütlenme Sekreteri Turgut Angün, emekçilerin kazanımlarının tasarruf adı altında hedef alındığını belirterek bu durumu kabul etmeyeceklerini vurguladı.

İzmir Bayraklı Belediyesi’nde yaşanan maaş krizi nedeniyle memurların eylemleri dün de devam etti. KESK’e bağlı TÜM-BEL-SEN üyesi memurlar, belediye binası önünde toplanarak düdük, ıslık ve sloganlarla Belediye Başkanı İrfan Önal’ı protesto etti. Eyleme katılan memurlar, yaşanan maaş krizinin artık dayanılmaz bir hal aldığını belirterek, çözüm bulunması için seslerini duyurmaya çalıştı.

Tüm Bel-Sen 1 Nolu Şube Örgütlenme Sekreteri Turgut Angün, yaptığı konuşmada krizin yalnızca memurların değil, belediyedeki tüm personelin sorunu olduğunu vurguladı. “Krizin sorumlusu değil, üretenler bizleriz. Bu sadece memurların davası değil. Tüm emekçilerin davası. Dolayısıyla içeride hizmet üreten arkadaşlarımıza sesleniyoruz; Gelin arkadaşlarımıza destek verin. Unutmayın; Susma, sustukça sıra bize gelecek!” diyerek tüm belediye çalışanlarını eyleme katılmaya davet etti. Angün, belediyede tasarruf denildiğinde ilk akla gelenin emekçilerin kazanımları olduğunu ve bunu asla kabul etmeyeceklerini ifade etti.

Eylem süresince, belediye binası önünde toplanan memurlar çeşitli sloganlar atarak ve düdük çalarak tepkilerini dile getirdiler. Belediye çalışanlarının yaşadığı maddi sıkıntıların bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten Angün, tüm çalışanların birlik olup haklarını savunmaları gerektiğini söyledi. Bayraklı Belediyesi’nde yaşanan maaş krizinin çözülmesi için yetkililerin acilen harekete geçmesi gerektiğini belirten memurlar, bu konuda kararlı olduklarını ve gerekirse eylemlerine devam edeceklerini duyurdular.

Görsel: Akşam Gazetesi / Haber: Bülten

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayraklı Belediyesi’nde Maaş Krizi Sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!