1. Haberler
  2. Spor
  3. Bostanlıspor’un Deneyimli Yüzücüsünden Bir Başarı Daha

Bostanlıspor’un Deneyimli Yüzücüsünden Bir Başarı Daha

Bostanlıspor'un Deneyimli Yüzücüsünden Bir Başarı Daha
Bostanlıspor'un Deneyimli Yüzücüsünden Bir Başarı Daha
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bostanlıspor’un deneyimli yüzücüsü Servet Ateş, 36. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda İstanbul Boğazı’nı geçerek bir kez daha madalya kazanmayı başardı.

Bostanlıspor deneyimli yüzücüsü Servet Ateş, 36. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda İstanbul Boğazı’nı geçerek bir kez daha büyük bir başarıya imza attı. İstanbul Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Samsung Electronics Türkiye Başkanı ve CEO’su Jeff Jo, TMOK Başkan Vekili ve Boğaziçi Organizasyon Komitesi Başkanı Nihat Usta, Güney Kore’nin İstanbul Başkonsolosu Woo Sung Lee ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda finalde yüzerek tarihi bir başarıya imza atan Kuzey Tunçelli gibi önemli isimlerin de katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte, Bostanlıspor Servet Ateş, madalya kazanan yüzücüler arasında yer aldı.

İkinci kez katıldığı bu zorlu yarış sonrası duygularını paylaşan Servet Ateş, “2024 Asya’dan Avrupa’ya (Kanlıca’dan Kuruçeşme’ye) 6,5 km 36. İstanbul Boğazı Yüzme Yarışması zorluydu, bir o kadar da zevkliydi. Katılım 2830 kişiydi. Yarısı yabancı ülkelerden katılmıştı. İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini izleyerek tamamladığımız bir yarış oldu. Yarışı tamamladığım ve madalyayı boynuma kattığım için çok mutluyum,” diyerek heyecanını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bostanlıspor’un Deneyimli Yüzücüsünden Bir Başarı Daha
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!