1. Haberler
  2. Spor
  3. Demir Lady Sırbistan’dan Zaferle Döndü

Demir Lady Sırbistan’dan Zaferle Döndü

Demir Lady Sırbistan'dan Zaferle Döndü
Demir Lady Sırbistan'dan Zaferle Döndü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü triatloncusu İpek Öztosun, Sırbistan’da gerçekleştirilen Ironman 70.3 yarışında 30-34 yaş kategorisinde birincilik elde etti. Bu büyük başarı, Öztosun’un azmi ve disipliniyle uluslararası alanda dikkat çekmesini sağladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü triatloncusu İpek Öztosun, Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenen Ironman 70.3 yarışmasında üstün bir başarıya imza attı. “Demir Lady” lakabıyla tanınan Öztosun, yüzme, bisiklet ve koşu etaplarından oluşan bu zorlu yarışın parkurunu 5 saat 9 dakika 41 saniyede tamamlayarak, kadınlar 30-34 yaş kategorisinde birinciliği elde etti. Genel klasmanda ise dördüncü sırada yer alarak dikkat çekici bir performans sergiledi.

Öztosun, triatlon kariyerindeki başarılarına bir yenisini eklerken, 2023 yılında Hollanda’nın West-Friesland kentinde düzenlenen yarışta 25-29 yaş kategorisinde üçüncü olmuş, İtalya’nın Cervia ve Antalya’daki yarışlarda ise birincilik kazanmıştı. Bu sonuçlarla uluslararası arenada adından sıkça söz ettiren sporcu, istikrarlı yükselişiyle göz dolduruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demir Lady Sırbistan’dan Zaferle Döndü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!