1. Haberler
  2. Genel
  3. İnciraltı’nda Karavan ve Tekne Otoparkı Açıldı

İnciraltı’nda Karavan ve Tekne Otoparkı Açıldı

İnciraltı’nda Karavan ve Tekne Otoparkı Açıldı
İnciraltı’nda Karavan ve Tekne Otoparkı Açıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnciraltı Terminali’nde yeni bir karavan ve tekne otoparkını hizmete açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin talimatıyla bu alan, artık karavan kullanıcılarına konaklama imkanı da sunuyor. Şehir merkezine yakınlığı ve doğa ile iç içe konumuyla dikkat çeken otopark, karavan sahiplerini ağırlamaya başladı bile.

Karavan park sorununa çözüm üretmek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk adımı geçen Nisan ayında Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda attı. 89 karavan ve 163 araç kapasiteli otopark, İZELMAN AŞ Otoparklar Müdürlüğü tarafından işletilmeye başlandı. Bu alandaki başarıyı takiben, İnciraltı’nda da benzer bir otopark açıldı. 93 karavan ve 64 çekme tekne kapasitesine sahip bu otoparkta, konaklama yapmak isteyen karavan sahipleri için özel düzenlemeler yapıldı. Dr. Cemil Tugay’ın talimatıyla, konaklayanların ihtiyaçlarını karşılayacak tuvalet, lavabo ve bulaşık yıkama alanları projelendirildi. Şu an doğa ile iç içe ve şehir merkezine yakın bu alanda konaklayanlar, konforlu bir ortamda kalmaktan memnun.

İlk Konaklamalı Otopark

İZELMAN AŞ Otoparklar Müdürlüğü Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Bölge Şefi Naim Akbıyık, “İnciraltı Terminali’nde açtığımız karavan ve tekne otoparkı, faaliyete geçti. Bariyer ve kamera sistemlerimiz aktif olarak çalışıyor. Karavan sahipleri için tuvalet, lavabo ve bulaşık yıkama alanlarını projelendirdik. Bu otopark, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından karavanların konaklaması için açılan ilk yer olma özelliğini taşıyor. Başkanımız Cemil Tugay’ın talimatıyla vatandaşlarımız burada karavanlarıyla rahatlıkla konaklayabilecek. İnciraltı, doğası sayesinde yoğun talep gören bir bölge. Otoparkımız, aylık abonelik sistemiyle hizmet veriyor. Hayırlı olsun” diye konuştu.

“Güvenli ve Uygun Bir Yer”

Karavanıyla konaklamaya başlayan Ahmet Özçilingir, “İzmir’de karavanla kalabileceğimiz bir yer arıyorduk ve burası en uygun seçenek oldu. Normalde İstanbul’da yaşıyorum, ama ağabeyim karavanda yaşamayı planlıyor. Ben de onunla birlikte karavanda kalmayı deneyeceğim. Birçok yer gezdik, ancak burası hem uygun fiyatlı hem de güvenli. Karavanımızı adeta bir ev gibi kullanabileceğimiz bir yer arıyorduk ve burada ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz. Bisikletle ulaşım oldukça rahat, orman içinde sessiz ve sakin bir ortam var. Sahil şeridi ve bisiklet yolları çok güzel. Tramvaya bisikletle 10 dakikada ulaşabiliyoruz. Doğanın içinde olup aynı zamanda şehir merkezine bu kadar yakın olmak harika bir deneyim” dedi.

24 Saat Güvenli Hizmet

İnciraltı’ndaki karavan ve çekme tekne otoparkı sadece abonelik sistemiyle hizmet veriyor. Giriş ve çıkışlar güvenlik kameraları tarafından kaydediliyor ve 24 saat güvenlik görevlileri tarafından kontrol ediliyor. Konaklayan karavanlar için projelendirilen tuvalet, lavabo ve bulaşık yıkama alanlarının da kısa sürede faaliyete geçmesi planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İnciraltı’nda Karavan ve Tekne Otoparkı Açıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!