1. Haberler
  2. Genel
  3. İZDENİZ’in Yaz Seferleri Kurban Bayramı’nda Başlıyor

İZDENİZ’in Yaz Seferleri Kurban Bayramı’nda Başlıyor

İZDENİZ'in Yaz Seferleri Kurban Bayramı'nda Başlıyor
İZDENİZ'in Yaz Seferleri Kurban Bayramı'nda Başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ A.Ş. Genel Müdürlüğü’nün yaz seferleri, Kurban Bayramı’nın ikinci günü 17 Haziran’da başlıyor. Foça, Urla ve Mordoğan’a düzenlenen günübirlik tatil seferleri, bayram süresince 18 ve 19 Haziran’da da devam edecek.

Bayram sonrasında ise seferler, hafta sonları ve resmi tatillerde 8 Eylül’e kadar devam edecek.Yaz seferleri, bu yıl da İzmir’in sayfiye yerlerine günübirlik ulaşım imkânı sunacak. Konak, Karşıyaka ve Güzelbahçe iskelelerinden hareket eden gemiler, Urla, Mordoğan ve Foça’ya yolcu taşıyacak. Bu yıl seferler, hem Karşıyaka hem de Konak iskelelerine uğrayarak gerçekleştirilecek. Mordoğan, Urla ve Foça’ya gitmek isteyen yolcular, her iki iskeleden de seferlere katılabilecek.

Sefer Saatleri

Karşıyaka kalkışlı Karşıyaka-Konak-Mordoğan seferi 08.10’da başlayacak ve 08.30’da Konak’tan hareket edecek, dönüş ise 19.00’da olacak. Konak kalkışlı Konak-Karşıyaka-Foça seferi 08.10’da Konak’tan, 08.30’da Karşıyaka’dan hareket edecek ve dönüş 18.30’da olacak. Karşıyaka kalkışlı Karşıyaka-Konak-Urla seferi 08.20’de Karşıyaka’dan, 08.40’da Konak’tan hareket edecek ve dönüş 19.00’da olacak. Güzelbahçe-Foça seferi ise 09.15’te Güzelbahçe’den kalkacak ve dönüş 18.30’da Foça’dan olacak.

Gemilere biniş, İzmirim Kart ve temassız özellikli banka/kredi kartları ile yapılabilecek. Önceden bilet satışı olmayacak ve gemi kapasitesi (azami 400 kişi) kadar yolcu alınacak. Seyahatten en az yarım saat önce iskelede olmak gerekiyor. Yaz seferlerinde 120 dakika içinde ücretsiz aktarma kuralı geçerli olmayacak ve 7 yaş üstü tüm yolcular için ücretli olacak.

Ücret Tarifesi

  • Konak – Karşıyaka – Foça seferi, tek yön 150 TL
  • Karşıyaka – Konak – Mordoğan seferi, tek yön 120 TL
  • Güzelbahçe – Foça seferi, tek yön 75 TL
  • Karşıyaka – Konak – Urla seferi, tek yön 75 TL

Foça’dan Güzelbahçe İskelesi’ne dönüş yapacak yolcular, Foça İskelesi’nde İzmirim Kart ile ödeme yapacak ve Güzelbahçe İskelesi’nde kartlarını iade validatörüne okuttuklarında 75 TL geri yüklenecek. Kredi kartı ile ödeme yapılması halinde para iadesi yapılamayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İZDENİZ’in Yaz Seferleri Kurban Bayramı’nda Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!