1. Haberler
  2. Spor
  3. İzmir Cup 93. İEF’te Nefes Kesen Finalle Son Buldu

İzmir Cup 93. İEF’te Nefes Kesen Finalle Son Buldu

İzmir Cup 93. İEF'te Nefes Kesen Finalle Son Buldu
İzmir Cup 93. İEF'te Nefes Kesen Finalle Son Buldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3×3 Streetball İzmir Cup, sona erdi. Çekişmeli geçen finallerde heyecan doruktaydı, unutulmaz anlar yaşandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sporu kentin her köşesine yayma hedefiyle “Sokağa ayak, potaya smaç basıyoruz” sloganıyla düzenlediği 3×3 Streetball İzmir Cup 2024 Büyük Finali, nefes kesen maçlarla tamamlandı. 93. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Sokak Basketbolu alanında gerçekleşen finallere İzmirli sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Bornova, Buca, Göztepe ve Karşıyaka etaplarının ardından düzenlenen turnuvada, büyük erkeklerde “Alsancak Premium Gym” takımı şampiyon oldu. “Luna” ikinci, “Balina 1 Zargana” ise üçüncü sırayı aldı. Genç kızlar kategorisinde “Powerpuff Girls” birinci, “İBB” ikinci, “Hoopers” ise üçüncü oldu. Genç erkeklerde “Rahatta Kal” birinci, “Batman Petrol” ikinci, “Reedeem” ise üçüncülük elde etti. Takımlara kupa ve ödüllerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Anıl Kaçar ile Spor Çalışmaları Şube Müdürü Bahadır Eroğlu takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Cup 93. İEF’te Nefes Kesen Finalle Son Buldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!