1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmir Mezarlıklarında Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği

İzmir Mezarlıklarında Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği

İzmir Mezarlıklarında Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği
İzmir Mezarlıklarında Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde kentin tüm mezarlıklarında kapsamlı bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Toplamda yaklaşık 22 milyon metrekarelik bir alanda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, bayramda yurttaşların kabir ziyaretlerini huzur içinde yapabilmeleri için 946 personeli seferber ederek tüm gerekli önlemleri aldı. Bu çalışmalar, Bayraklı ilçesi büyüklüğündeki geniş bir alanı kapsadı ve mezarlıkların düzenli ve temiz tutulmasını sağladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesinde kentteki tüm mezarlıklarda yoğun bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Bayraklı ilçesi büyüklüğünde, yaklaşık 22 milyon metrekarelik bir alanda gömü hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi, bu geniş alanda kapsamlı bakım, onarım ve temizlik işlemlerine ağırlık verdi. Çalışmalar kapsamında mezarlıklar yabani otlardan temizlendi, ara yollar yıkandı, çeşmeler yenilendi ve ağaçlar budandı. Ekipler, mezarlıkları yurttaşların ziyaretine hazır hale getirdi ve bayram tatili boyunca 7 gün 24 saat hizmet verecek şekilde planlama yaptı.

Mezarlıklarda 946 Personel Görevde

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Ali Kemal Elitaş, çalışmalarla ilgili olarak, “Yıl boyunca mezarlıklarımızda bakım, onarım, ilaçlama, ot biçme gibi çalışmalarımız sürüyor. Rutin olarak yapılan çalışmaları bayram nedeniyle üst seviyeye çıkardık. 946 personelimiz hummalı bir çalışma yürüttü. Mezarlıklarımızı bayrama hazırladık. Bayram süresince de ekibimiz hemşehrilerimizin mezarlık ziyaretlerini sağlıklı ve güvenli şekilde gerçekleştirmesi için görev başında olacak. Mezarlıklara zarar veren, kirletilmesine neden olan, atık dökenlere karşı çalışmalarımız sürecek. Yine kabir ziyaretlerinin sorunsuz şekilde yürütülmesi için yetkisiz Kur’an okuyuculara, insanların hassas duygularını sömürenlere karşı da mücadele edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Mezarlıklarında Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!