1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. İzmir Şehir Tiyatroları Bandırmalı Çocuklarla Buluştu

İzmir Şehir Tiyatroları Bandırmalı Çocuklarla Buluştu

İzmir Şehir Tiyatroları Bandırmalı Çocuklarla Buluştu
İzmir Şehir Tiyatroları Bandırmalı Çocuklarla Buluştu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT), “Dikkat Nine Çıkabilir” oyunuyla 33. Uluslararası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında Bandırmalı çocuklarla bir araya geldi.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun, çocukların Nine’nin masal anlatma yarışmasına hazırlanma sürecine katılmalarını sağladı. İzBBŞT oyuncularının aynı gün içerisinde iki kez sahnelediği performans, veliler tarafından da büyük beğeni topladı.

Gösterimin sonunda, Bandırma Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Güneş, oyunun yazarı ve yönetmeni Ceren Demirel’e bir plaket takdim etti. Oyun sonrası çocuklar, kendileri için hazırlanan kağıtlara düşüncelerini yazarak Nine’ye mektup gönderdi.

İzmir Şehir Tiyatroları, İzmir’de gerçekleştirdiği ‘Sezon Sonu Şenliği’nin ardından çıktığı ‘Bandırma Turnesiyle’ 2023-2024 tiyatro sezonunu tamamladı. Şehir Tiyatroları, yeni sezonda da zengin bir repertuvarla seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Şehir Tiyatroları Bandırmalı Çocuklarla Buluştu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!