1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmir ve Zhejiang Arasında Güçlü İş Birliği Adımları

İzmir ve Zhejiang Arasında Güçlü İş Birliği Adımları

İzmir ve Zhejiang Arasında Güçlü İş Birliği Adımları
İzmir ve Zhejiang Arasında Güçlü İş Birliği Adımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Çin Halk Cumhuriyeti Zhejiang İl Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkan Yardımcısı Chen Jinbiao ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Görüşmede ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırım olanaklarının artırılması konuları ön plana çıktı.

Chen Jinbiao ve heyeti, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı ve diğer bürokratların da katıldığı bir toplantıda Başkan Tugay ile bir araya geldi. Toplantıda ikili ilişkiler, olası yatırımlar ve karşılıklı iş birliği fırsatları ele alındı.

İzmir’in Potansiyeli

Başkan Dr. Cemil Tugay, İzmir’in yatırım fırsatlarına sahip bir kent olduğunu vurguladı ve şu ifadeleri kullandı: “Çin, endüstri, tarım, kültür ve turizm gibi birçok alanda dünya lideri bir ülke. Aramızda kurulacak dostluk, her iki taraf için de büyük bir zenginlik olacak. Kardeş şehirlerimiz başta olmak üzere, diğer şehir ve kurumlarla yakın ilişkiler kurmayı hedefliyoruz. Özellikle turizm ve kültür alanlarında iş birliğimizi geliştirebiliriz. İzmir’in liman bölgesi ve ihracat olanakları nedeniyle yatırım açısından büyük fırsatlar sunduğunu biliyoruz.”

Karşılıklı Yatırım ve İş Birliği

Başkan Tugay, Çin’den gelen ve Çin’e gidecek turistler için çalışmalar yapabileceklerini belirtti. “Akıllı şehirler, ulaşım, temiz enerji, arıtma ve atık yönetimi gibi konularda yatırım yapmak isteyenlere her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Her türlü ticari ilişki iki taraf için de kazançlı olacaktır” dedi.

Chen Jinbiao’nun Görüşleri

Chen Jinbiao, kültürel ve ekonomik ilişkilerin karşılıklı ziyaretlerle daha da geliştirilebileceğini ifade etti. “İzmir, liman şehri olma özelliği ile önemli bir potansiyele sahip. Güneş enerjisi, yenilenebilir enerji ve gelişmekte olan yeni teknolojiler gibi alanlarda iş birliği yapabiliriz. Her yıl düzenlediğimiz ticaret ve yatırım toplantılarına Türk iş insanlarını da davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir ve Zhejiang Arasında Güçlü İş Birliği Adımları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!