1. Haberler
  2. Asayiş
  3. İzmir Yangınlarında Sabotaj Şüphesi: 7 Gözaltı Var

İzmir Yangınlarında Sabotaj Şüphesi: 7 Gözaltı Var

İzmir Yangınlarında Sabotaj Şüphesi: 7 Gözaltı Var
İzmir Yangınlarında Sabotaj Şüphesi: 7 Gözaltı Var
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’deki yangınlara yönelik çeşitli ilçelerde düzenlenen operasyonlarda yangınla bağlantılı olduğu düşünülen şüpheliler gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’deki orman yangınlarına ilişkin 7 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, “Ülke genelinde 15-17 Ağustos 2024 tarihleri arasında toplam 19 orman yangını meydana gelmiştir. Orman yangınına sebebiyet verdiğinden şüphelenilen; İzmir’in Tire ilçesinde 3 şahıs, Ödemiş ilçesinde 2 şahıs, Bayındır ilçesinde 1 şahıs ve Karşıyaka ilçesinde 1 şahıs olmak üzere toplam 7 şahıs gözaltına alınmıştır. Bolu’nun Göynük ilçesinde gözaltına alınan 4 şahıstan 2’si tutuklanmış, 2’si hakkında adli kontrol kararı verilmiştir. Ormanlarımız milli servetimizdir. Geleceğimiz olan evlatlarımıza bırakacağımız en değerli mirastır” ifadelerini kullandı.

Yerlikaya, orman yangınlarına neden olduğundan şüphelenilen kişilere karşı alınan tedbirlerin devam edeceğini belirterek, bu konuda kararlılık mesajı verdi. İzmir’deki yangınlara ilişkin soruşturmaların sürdüğünü ve adli süreçlerin titizlikle yürütüldüğünü vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Yangınlarında Sabotaj Şüphesi: 7 Gözaltı Var
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!