1. Haberler
  2. Asayiş
  3. İzmir’de Fuhuş Operasyonu: 10 Şüpheli Tutuklandı

İzmir’de Fuhuş Operasyonu: 10 Şüpheli Tutuklandı

İzmir'de Fuhuş Operasyonu 10 Şüpheli Tutuklandı
İzmir'de Fuhuş Operasyonu 10 Şüpheli Tutuklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de, aralarında yaşları küçük olanların da bulunduğu 36 kadına zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişiden 10’u tutuklanırken, diğer 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, fuhşa teşvik, aracılık, yer temini veya zorlama” suçlarını işledikleri iddiasıyla şüphelilere yönelik kapsamlı bir operasyon düzenledi. Yaklaşık 3 ay süren teknik takip ve saha çalışmaları sonucunda, aralarında yaşı küçük kızların da bulunduğu 36 kadının zorla fuhuş yaptırıldığı tespit edildi. Şebekenin liderliğini B.Ü.’nün yaptığı ve 13 üyesinin tamamının İzmir’de olduğu belirlendi.

Ekipler, 5 Ağustos tarihinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonla şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon sırasında, dijital verilere, ajandalara ve fuhuştan elde edildiği değerlendirilen yüklü miktarda paraya el konuldu. Mağdur kadınlar, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda, fuhuş şebekesinin lideri B.Ü. ile birlikte E.D., C.D., B.K., K.K., E.Ş., F.T., S.T., M.Ş. ve M.L. tutuklandı. Diğer 3 şüpheli, N.G., G.C. ve H.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Fuhuş Operasyonu: 10 Şüpheli Tutuklandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!