1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmirli Kadınlara Ücretsiz Dil Kursu Şansı

İzmirli Kadınlara Ücretsiz Dil Kursu Şansı

İzmirli Kadınlara Ücretsiz Dil Kursu Şansı
İzmirli Kadınlara Ücretsiz Dil Kursu Şansı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmirli kadınlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü’nün organize ettiği ücretsiz dil kursları sayesinde yaz döneminde İngilizce ve Almanca öğrenecek. Kurslar, bugün düzenlenecek tanışma toplantısıyla başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, yaz döneminde de dil kurslarına devam ediyor. Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’nde A1 seviyesi İngilizce ve Almanca kursları düzenlenecek. Bugün yapılacak tanışma toplantısıyla başlayacak kurslara, kendini geliştirmek ve yeni bir dil öğrenmek isteyen kadınlar katılabilecek.

İngilizce kursu, salı günleri 10.00-12.00 saatleri arasında ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Almanca kursu ise pazartesi günleri 10.00-12.00 saatleri arasında, çarşamba günleri 14.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek. Başvuru yapmak isteyenler, 0232 293 33 72 numaralı telefondan İzmir Büyükşehir Belediyesi Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’ne ulaşabilirler. Kurslar, Zübeyde Hanım Mahallesi Başpehlivan Karaali Caddesi No: 377 Örnekköy Karşıyaka’daki yerleşkede yapılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmirli Kadınlara Ücretsiz Dil Kursu Şansı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!