1. Haberler
  2. Genel
  3. Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu 7 Bin Kişiyi Ağırladı

Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu 7 Bin Kişiyi Ağırladı

Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu 7 Bin Kişiyi Ağırladı
Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu 7 Bin Kişiyi Ağırladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Haziran ayından bu yana 7 bin kişiyi yüzme sporuyla buluşturdu. ‘Temiz Havuz Sertifikası’na sahip olan tesis, üyelik sistemi ve yüzme kurslarıyla her yaştan vatandaşın ilgisini çekti. Başkan Yıldız Ünsal, “Spor kenti Karşıyaka’ya yakışır hizmetler sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Yaz Döneminde Büyük İlgi

Karşıyaka’nın tek yarı olimpik kapalı yüzme tesisi olan bu havuz, yaz boyunca kent sakinlerinin favorisi oldu. Çocuklar ve yetişkinler için düzenlenen yüzme kurslarına yaklaşık 5 bin kişi katılırken, tesisten faydalanan aktif üye sayısı 2 bini aştı. Havuz, ayrıca Karşıyaka Belediyespor Yüzme Takımı’nın antrenmanlarına da ev sahipliği yaptı. Tesisin modern yapısı ve sunduğu hizmetler, vatandaşlar ve sporcular tarafından büyük beğeni topladı.

Temiz Havuz Sertifikası ile Güvence

İzmir Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Temiz Havuz Sertifikası’ verilen ve düzenli olarak denetlenen Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu, hijyen, güvenlik ve modern donanımıyla kentin en çağdaş spor tesislerinden biri olarak öne çıkıyor. Zübeyde Hanım Mahallesi’nde, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nun ön tarafında yer alan bu havuz, hem bireysel hem de aile üyelikleriyle halka açık. Çocuk ve yetişkinlere yönelik yüzme kursları ile özel dersler de sunuluyor. Engelli kullanımına da uygun olan tesise 0549 522 02 57 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

“Çalışmalara Devam Edeceğiz”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, sporu teşvik etmek ve her yaştan vatandaşa kaliteli spor olanakları sunmak için modern tesisler ve profesyonel kadrolarla çalıştıklarını belirterek, “Havuzumuzda binlerce kişiyi yüzme sporu ile buluşturduğumuz için mutluyuz. Kentimizde hem yeni sporcular yetiştirmek hem de vatandaşlarımıza spor yapma imkânı sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu 7 Bin Kişiyi Ağırladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!