1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. Karşıyaka’da 9 Eylül Coşkusu: Kurtuluşun Notaları Buluşuyor

Karşıyaka’da 9 Eylül Coşkusu: Kurtuluşun Notaları Buluşuyor

Karşıyaka'da 9 Eylül Coşkusu Kurtuluşun Notaları Buluşuyor
Karşıyaka'da 9 Eylül Coşkusu Kurtuluşun Notaları Buluşuyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Belediyesi, İzmir’in kurtuluşunun 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanıyor. 9 Eylül’de düzenlenecek “Kurtuluşun Notaları Karşıyaka’da Buluşuyor” adlı etkinlik, Atatürk’e gönül vermiş Karşıyakalılara unutulmaz bir gece yaşatacak. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “9 Eylül’ün ruhunu hep birlikte paylaşacağımız bu özel konsere tüm yurttaşlarımızı davet ediyoruz” diyerek vatandaşları bu anlamlı akşamda bir araya gelmeye çağırdı.

Karşıyaka’da, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının İzmir’i düşman işgalinden kurtardığı 9 Eylül 1922 tarihinin 102. yıl dönümü büyük bir konserle kutlanacak. Karşıyaka Belediyesi’nin organize ettiği “Kurtuluşun Notaları Karşıyaka’da Buluşuyor” başlıklı etkinlik, 9 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de Suat Taşer Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Etkinlik Halka Açık ve Ücretsiz Olacak

Etkinlik, Yüksel Ünal’ın sunumu ve kurtuluş destanı üzerine yapacağı anlatılarla zenginleşecek. Sanatçılar Öznur Korkmaz, Hüseyin Tolu ve Belediye Orkestrası Şefi Şenol Şentürk sahne alarak İzmir, Karşıyaka ve milli mücadele dönemine ithaf edilen eserleri seslendirecek. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun kısa performansları ve Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileriyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşatılacak. Gecenin finalinde ise İzmir Marşı hep bir ağızdan coşkuyla okunacak. Etkinlik halka açık ve ücretsiz olacak.

“9 Eylül ruhunu hep birlikte yaşatmaya davet ediyoruz”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, bu anlamlı etkinliğe tüm vatandaşları davet ederek, “Atatürk’ün kenti Karşıyaka’da, 9 Eylül’ü en güzel şekilde kutlayacağız. Müzik ve görsel anlatımlarla zenginleştirilmiş programımızda, Atatürk’ün evlatları olarak bağımsızlık onurunu bir kez daha hep birlikte yüreklerimizde hissedeceğiz. Tüm yurttaşlarımızı, bu coşkulu buluşmaya katılmaya ve 9 Eylül ruhunu hep birlikte yaşatmaya davet ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karşıyaka’da 9 Eylül Coşkusu: Kurtuluşun Notaları Buluşuyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!