1. Haberler
  2. Spor
  3. Karşıyaka’da Yaz Spor Okulları Büyük İlgi Gördü

Karşıyaka’da Yaz Spor Okulları Büyük İlgi Gördü

Karşıyaka'da Yaz Spor Okulları Büyük İlgi Gördü
Karşıyaka'da Yaz Spor Okulları Büyük İlgi Gördü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Belediyesi’nin düzenlediği ‘Yaz Spor Okulları’ büyük ilgi gördü. Yüzme, okçuluk ve atletizm gibi 10 farklı branşta gerçekleştirilen kurslara 2 binden fazla çocuk katıldı. Modern tesislerde uzman eğitmenlerle yapılan kurslar, çocukların spora olan ilgisini artırdı. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Sporla iç içe, sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz” diyerek bu tür etkinliklerin önemini vurguladı.

Her yaştan Karşıyakalıyı sportif faaliyetlerle buluşturmayı amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, tatil dönemindeki çocuk ve gençler için Yaz Spor Okulları düzenledi. Haziran sonunda başlayan program, voleybol, atletizm, temel hareket eğitimi, masa tenisi, jimnastik, okçuluk, yüzme, kano, basketbol ve judo gibi 10 branşta kurslar sunuyor. 2 binden fazla çocuğun katıldığı kurslar, çocukların yaz tatillerini sporla değerlendirmesini sağlıyor. Kayıtları devam eden Yaz Okulları 29 Ağustos’ta sona erecek, ardından kış dönemi spor kursları başlayacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Yeni nesillerin sporla iç içe yetişmesini önemsiyor; ruhsal, bedensel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla etkinlikler ve kurslar düzenlemeye devam ediyoruz. Bu anlayışla modern tesislerde, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirdiğimiz Yaz Okulları ile çocuk ve gençlerimizi sporla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Kurslarımızda sportif yeteneklerini keşfeden ve geliştiren çocuklarımız, bir yandan da yaşıtları ile bir araya gelip sosyalleşme imkânı buluyor. Tüm katılımcılarımıza ve ailelerine teşekkür ediyor, yılın her döneminde düzenlemeye devam edeceğimiz kurslarımıza herkesi bekliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karşıyaka’da Yaz Spor Okulları Büyük İlgi Gördü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!