1. Haberler
  2. Genel
  3. Metro ve Tramvay’da Baykuş Seferleri Kalkıyor

Metro ve Tramvay’da Baykuş Seferleri Kalkıyor

Metro ve Tramvay'da Baykuş Seferleri Kalkıyor
Metro ve Tramvay'da Baykuş Seferleri Kalkıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), metro ve tramvay hatlarında gece yapılan Baykuş Seferleri’nde düzenleme yaptı. İzmir Metro ve Konak Tramvay hatlarındaki baykuş seferleri, düşük yolcu yoğunluğu ve kamu kaynaklarının daha etkin ve verimli kullanılması amacıyla iptal edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karar doğrultusunda metro ve tramvay hatlarındaki Baykuş Seferleri’nde düzenlemeye gidildi. İzmir Metro ve Konak Tramvay hatlarındaki baykuş seferleri, düşük yolcu yoğunluğu ve kamu kaynaklarının daha etkin kullanılması amacıyla iptal edildi. Karşıyaka Tramvayı’nda cuma ve cumartesi geceleri 01.20’de yapılan baykuş seferleri ise otobüs ve gemi seferleriyle entegre şekilde devam ediyor.

ESHOT ve İZDENİZ Seferleri Sürüyor

ESHOT Genel Müdürlüğü, yıl boyunca kesintisiz Baykuş Seferleri’ni sürdürüyor. Konak Bahribaba Aktarma Merkezi’nden Gaziemir, Çiğli, Bornova, Buca ve Narlıdere’ye her iki saatte bir otobüs seferleri düzenleniyor. Sefer saat bilgileri ESHOT Mobil uygulamasından ve eshot.gov.tr’den alınabilir.

İZDENİZ’de ise cuma ve cumartesi geceleri Karşıyaka ve Alsancak iskelelerinden Baykuş Seferleri devam ediyor. Sefer saat bilgileri izdeniz.com.tr adresinden görülebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Metro ve Tramvay’da Baykuş Seferleri Kalkıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!