1. Haberler
  2. Spor
  3. Sokak Basketbolu’nda Yeni Etap Karşıyaka’da

Sokak Basketbolu’nda Yeni Etap Karşıyaka’da

Sokak Basketbolu'nda Yeni Etap Karşıyaka'da
Sokak Basketbolu'nda Yeni Etap Karşıyaka'da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentin en büyük sokak basketbolu etkinliği olan 3×3 Streetball İzmir Cup 2024’ün üçüncü etabı, Göztepe sahilinde gerçekleştirildi. 17-18 Ağustos tarihlerinde ise Karşıyaka’da bir sonraki etap düzenlenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sporu kentin her köşesine yayma amacıyla “Sokağa ayak, potaya smaç basıyoruz” sloganıyla düzenlediği 3×3 Streetball İzmir Cup 2024’te üçüncü etap tamamlandı. Göztepe sahilinde gerçekleştirilen bu etapta, Genç Erkekler, Genç Kızlar ve Büyük Erkekler kategorilerinde 55 takım kıyasıya mücadele etti. Daha önce, 20-21 Temmuz tarihlerinde Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda ve 27-28 Temmuz tarihlerinde Buca Hasanağa Bahçesi’nde düzenlenen ilk iki etabın ardından, Göztepe aşaması da başarıyla sona erdi.

Turnuva boyunca büyük bir rekabete sahne olan karşılaşmalar sonucunda, Genç Erkekler kategorisinde Koruluk, Genç Kızlar kategorisinde İBB, Büyük Erkekler kategorisinde ise Luna takımları şampiyon olarak büyük finale katılma hakkını kazandı. Kazanan takımlar ödüllerini aldı ve final heyecanı için hazırlıklara başladı.

Turnuvanın büyük finali, 30-31 Ağustos tarihlerinde 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, 17-18 Ağustos tarihlerinde Karşıyaka Bostanlı sahilinde yapılacak olan bir sonraki etaba katılmak ve daha fazla bilgi almak isteyenler, 232 293 30 90-96 numaralı telefon hattını arayabilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sokak Basketbolu’nda Yeni Etap Karşıyaka’da
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!