1. Haberler
  2. Spor
  3. Tekvando Şampiyonası’nda İzmirli Sporculardan Madalya Yağmuru

Tekvando Şampiyonası’nda İzmirli Sporculardan Madalya Yağmuru

Tekvando Şampiyonası’nda İzmirli Sporculardan Madalya Yağmuru
Tekvando Şampiyonası’nda İzmirli Sporculardan Madalya Yağmuru
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası’na katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, bir altın ve üç bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tekvandocuları, Konya’da düzenlenen Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası’ndan önemli başarılarla döndü. 2-5 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonada, İzmirli sporcular, iki binden fazla rakiple mücadele etti. Karatay Spor Merkezi’nde düzenlenen turnuvada, İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu Eren Özdemir, 68 kiloda tüm rakiplerini mağlup ederek altın madalya kazandı.

Şampiyonada ayrıca 54 kiloda Kaan Yelaldı, 87 kiloda Mehmet Efe Özdemir ve 46 kiloda Zehra Gürbüz bronz madalyaya uzandı, İzmir’i başarıyla temsil etti.

Eren Özdemir, Kaan Yelaldı ve Hatice Pınar Yiğitalp, 20-23 Kasım 2024 tarihlerinde Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenecek U-21 Avrupa Şampiyonası’nda İzmir’i temsil edecek. Bu üç sporcu, Ankara’da düzenlenen Multi Avrupa Tekvando Oyunları’ndaki başarılarıyla Ümitler Avrupa Şampiyonası için milli takım kadrosunda yer alma hakkı kazandı. Zehra Gürbüz ve Mehmet Efe Özdemir ise milli takım seçme müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tekvando Şampiyonası’nda İzmirli Sporculardan Madalya Yağmuru
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!