1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Yamanlar’da Çıkan Yangınla Mücadele Devam Ediyor

Yamanlar’da Çıkan Yangınla Mücadele Devam Ediyor

Yamanlar'da Çıkan Yangınla Mücadele Devam Ediyor
Yamanlar'da Çıkan Yangınla Mücadele Devam Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir İtfaiyesi, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle iş birliği içinde Karşıyaka Yamanlar Dağı’nda çıkan yangına karşı müdahalesine devam ediyor. Ekipler, alevlerin yerleşim alanlarına sıçramaması için büyük bir özveriyle çalışıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ile iş birliği içinde Karşıyaka Yamanlar Dağı’nda başlayan orman yangınına karşı büyük bir çaba harcıyor. Gece saatlerinden bu yana devam eden yangın, bölge için ciddi bir tehdit oluşturuyor. Özellikle Sancaklı Köyü ve Doğançay yerleşimleri alevler nedeniyle tehlike altında bulunuyor. Bayraklı Onur Mahallesi 7372 Sokak’taki bazı evler, güvenlik gerekçesiyle tahliye edilmeye başlandı. İzmir İtfaiyesi, yaklaşık 600 personel, ilçe belediyelerinin desteği ve 30’dan fazla yangın söndürme aracı ile yangına müdahale ediyor. Yangının yerleşim alanlarına ulaşmasını önlemek için ekipler yoğun bir mücadele veriyor. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü de hem havadan hem karadan müdahalelerini sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yamanlar’da Çıkan Yangınla Mücadele Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!