1. Haberler
  2. Spor
  3. Başkan Ergüllü’den Transfer Açıklaması

Başkan Ergüllü’den Transfer Açıklaması

Başkan Ergüllü'den Transfer Açıklaması
Başkan Ergüllü'den Transfer Açıklaması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, futbol ve basketbolda transfer yasağı olmadığını belirterek takımlarına önümüzdeki günlerde önemli takviyeler yapacaklarını açıkladı.

Karşıyaka Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, sosyal medyada yaptığı açıklamada, futbol ve basketbol takımlarında transfer yasağı olmadığını vurgulayarak, önümüzdeki günlerde önemli takviyeler yapacaklarını duyurdu. Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan’ın üst liglerden oyuncularla görüşmelerde bulunduğu ve imzaların yakın zamanda atılacağı belirtildi. Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu’nun ise Euroleague’in önemli bir uzunuyla transfer görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

Öte yandan, Karşıyaka’nın uzun bir aradan sonra aynı ligde yer aldığı Bursaspor’da da transfer hareketliliği yaşanıyor. Süper Lig şampiyonluğundan sonra düşüş yaşayan ve son olarak 3. Lig’e gerileyen Bursaspor, yardım kampanyasıyla transfer yasağını kaldırdı ve efsane isimleri arasında yer alan Pablo Batalla’yı teknik direktörlük görevine getirdi. Yeşil-beyazlıların, Karşıyaka’nın şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden biri olarak gösterildiği ve transfer listesine Kaf-Kaf’ın yıldız oyuncusu Enes Nalbantoğlu’nu dahil ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Ergüllü’den Transfer Açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!