1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Bayraklı’da Kanlı Hesaplaşma: 1 Ölü 2 Yaralı

Bayraklı’da Kanlı Hesaplaşma: 1 Ölü 2 Yaralı

Bayraklı'da Kanlı Hesaplaşma
Bayraklı'da Kanlı Hesaplaşma
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, iki kişinin gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucunda Hüseyin Akgün (28) hayatını kaybetti, 1’i çocuk 2 kişi yaralandı. Olayın, iki grup arasındaki uyuşturucu ticareti anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edildi. Polis ekipleri, otomobille olay yerine gelip saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

Dün saat 20.00 sıralarında İzmir’in Bayraklı ilçesi Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki bir büfe önünde silahlı saldırı meydana geldi. İddiaya göre, plakasız bir otomobille gelen E.K. (30) ve M.D. (27), tabancayla büfe önünde bulunan kişilere ateş açtı. Saldırıda, büfe önünde bulunan M.A.Ö. (10) kasık bölgesinden, H.A. (32) sol kolundan ve Hüseyin Akgün (28) belinden yaralandı. Saldırganlar hızla olay yerinden kaçarken, M.A.Ö. yakınları tarafından Bayraklı Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

Soruşturma Devam Ediyor

Yaralanan Hüseyin Akgün ve H.A., olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralılardan Hüseyin Akgün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. M.A.Ö. ve H.A.’nın tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Akgün’ün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, plakasız beyaz bir otomobille silahlı saldırıyı gerçekleştiren E.K. ve M.D.’nin, Hüseyin Akgün ve H.A. ile uyuşturucu ticareti nedeniyle husumetli oldukları ileri sürüldü. Kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Kaynak: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayraklı’da Kanlı Hesaplaşma: 1 Ölü 2 Yaralı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!