1. Haberler
  2. Spor
  3. Bostanlı Spor Kulübünde Yetişkinler Masa Tenisi Okulu Başladı

Bostanlı Spor Kulübünde Yetişkinler Masa Tenisi Okulu Başladı

bostanlı spor kulübü yetişkinler masa tenisi
bostanlı spor kulübü yetişkinler masa tenisi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bostanlı Spor Kulübü, başarılarıyla adından sıkça söz ettiren genç masa tenisi oyuncularının yanı sıra yetişkinlere de kapılarını açıyor. Gelen yoğun talep üzerine açılan Yetişkinler Masa Tenisi Okulu, spor severlere masa tenisi tutkularını geliştirme ve rekabetçi düzeyde performans sergileme fırsatı sunuyor.

Bostanlı Spor Kulübü’nün sunduğu Yetişkinler Masa Tenisi Okulu, sporu bir yaşam tarzı haline getirmek isteyenler için ideal bir ortam sunuyor. Her seviyeden oyuncuya hitap eden okul, hem acemi hem de deneyimli masa tenisi tutkunlarına profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim imkanı sunuyor.

Bostanlı Spor Kulübü, sporun herkes için erişilebilir olması ilkesi doğrultusunda yeni bir adım atarak yetişkinlere yönelik masa tenisi okulu açtı. Kulübün Yönetim Kurulu üyesi ve Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, özellikle çalışan iş kadınları ve iş adamlarının taleplerini değerlendirerek, velilerin isteklerini dikkate alarak bu olumlu kararı aldıklarını belirtti.

Özçelik, “Sporun her yaş ve her kategoride yapılmasını ve herkese spor yapma imkanı sağlamayı ilke edinen Bostanlıspor olarak, yetişkinlere yönelik masa tenisi okulumuzu faaliyete geçirdik. İlk etapta hafta içi akşam saatlerinde, 18 yaş üstü yetişkinlere yönelik dersler düzenleyeceğiz. Ayrıca ev hanımlarının da taleplerini karşılamak amacıyla hafta içi gündüz saatlerinde dersler planlıyoruz. Bu hizmeti en kısa zamanda hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Yetişkinler Masa Tenisi Okulu’na kayıtlar devam ediyor. Masa tenisi antrenörü Mustafa Kazım Şaşmaz tarafından yönetilen bu okula katılmak isteyenler, kayıt için saat 15.00’ten sonra kulüp merkezine bizzat giderek veya 0 544 7351912 numaralı telefondan bilgi alarak başvuru yapabilirler.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bostanlı Spor Kulübünde Yetişkinler Masa Tenisi Okulu Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!