1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ESHOT’a Saldıran Taksiciye Ceza

ESHOT’a Saldıran Taksiciye Ceza

eshota saldıran taksiciye ceza
eshota saldıran taksiciye ceza
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Bornova Aktarma Merkezi’nde ESHOT otobüsü şoförüyle tartışma yaşayıp saldıran taksiciye İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden cezai işlem uygulandı. Ayrıca Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce de adli işlemler başladı.

3 Mayıs tarihinde Bornova Metro Aktarma Merkezi’nde yaşanan kavga olayına, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hızla müdahale edildi. ESHOT otobüsünün önünü keserek şoföre sözlü saldırıda bulunan ve otobüse zarar veren taksi şoförüne cezai işlem uygulandı ve karşı yasal işlem başlatıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ticari amaçlı yolcu taşımacılığı yapan araçların belediye otobüs duraklarında indirme-bindirme, bekleme ve park etmesinin yasak olduğunu belirten yönetmelik maddelerine dayanarak hareket etti. Taksi şoförüne, yolcuları rahatsız edecek davranışlarda bulunmaması gerektiğini hatırlatan belediye, bu ihlaller nedeniyle taksi şoförüne 4 bin 100 TL’lik cezai işlem uyguladı.

Ayrıca, şoförün Şoför Tanıtım Kartı’nın iptal edilmesi için de gerekli çalışmalar başlatıldı. Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün de adli süreci başlattığı bildirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yurttaşların, yolcuların ve görevli memurların huzurunu ve can güvenliğini tehdit edecek davranışlara göz yumulmayacağı vurgulandı. Bu tür ihlallerin ciddiye alınacağı ve gerekli yasal işlemlerin yapılacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ESHOT’a Saldıran Taksiciye Ceza
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!