1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe’de Ayrılık Rüzgarları Devam Ediyor

Göztepe’de Ayrılık Rüzgarları Devam Ediyor

Göztepe'de Ayrılık Rüzgarları Devam Ediyor
Göztepe'de Ayrılık Rüzgarları Devam Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe SK, yeni sezon öncesi Atınç Nukan, Billal Messaoudi, Celil Yüksek, Ümit Akdağ, Fıratcan Üzüm, Ensar Aksakal, Lasse Nielsen ve Mame Diouf ile yollarını ayırırken, Kubilay Kanatsızkuş’u da kadro planlamasından çıkardı. Sakatlık ve performans yetersizlikleri nedeniyle beklentileri karşılayamayan oyuncularla vedalaşan takım, yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

Süper Lig’de yeni sezon öncesi iddialı bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Göztepe’de ayrılıklar devam ediyor. Daha önce Atınç Nukan, Billal Messaoudi, Celil Yüksek, Ümit Akdağ, Fıratcan Üzüm ve Ensar Aksakal ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılar, bu hafta stoper Lasse Nielsen ve golcü Mame Diouf ile kesin olarak vedalaşacak. Ayrıca, forvet Kubilay Kanatsızkuş’un da yeni sezon kadro planlamasında yer almadığı belirtiliyor. Sezon başında Konyaspor’dan büyük umutlarla transfer edilen 36 yaşındaki Senegalli Diouf, sadece 13 maçta forma giydi.

Ciddi bir sakatlık geçiren Diouf, 2024 yılında hiçbir maçta sahaya çıkamadı. Toplamda 952 dakika süre alan tecrübeli forvet, 2 gol atıp 1 asist yaptı. Diouf’un lisansı, ligin ikinci yarısında askıya alındı. Benzer şekilde, sezon başında İsveç’in Malmö takımından transfer edilen 36 yaşındaki Danimarkalı stoper Lasse Nielsen de istikrarlı bir performans sergileyemedi. Genellikle yedek kulübesinde bekleyen Nielsen, 18 maçta görev alarak 1 gol kaydetti.

Çaykur Rizespor’dan transfer edilen 27 yaşındaki forvet Kubilay Kanatsızkuş da beklenen performansı gösteremedi. Yedek forvet olarak görev alan Kubilay, toplam 30 maçta 3 gol atabildi. Göztepe, yeni sezona daha güçlü bir kadro ile başlamak amacıyla bu ayrılıkları gerçekleştirirken, takımın yeniden yapılandırılması için çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe’de Ayrılık Rüzgarları Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!