1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe’de Peş Peşe İmzalar Atıldı

Göztepe’de Peş Peşe İmzalar Atıldı

Göztepe'de Peş Peşe İmzalar Atıldı
Göztepe'de Peş Peşe İmzalar Atıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe, mevcut kadrosundan Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan ile sözleşme yenilerken, AEL Limassol’dan Brezilyalı sol bek Djalma Silva’yı kadrosuna kattı. Silva ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma yapılırken, Kubilay ve Doğan’ın sözleşmeleri 2024-2025 sezonuna kadar uzatıldı.

Süper Lig’in yeni takımlarından Göztepe, hem iç hem de dış transferlerde imza şov gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı ekip, mevcut kadrosundan golcü Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan ile sözleşme yenilerken, Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limassol’dan Brezilyalı sol bek Djalma Silva’yı kadrosuna kattı. İç transferde daha önce sol bek İsmail Köybaşı ve orta saha oyuncusu Antony Dennis ile kontrat yenileyen Göztepe, Kubilay ve Doğan ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Dış transferde ise ilk imza Silva’dan geldi ve Brezilyalı oyuncu ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme yapıldı.

Doğan Erdoğan ve Kubilay Kanatsızkuş için kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Kulübümüz, Doğan Erdoğan’ın sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullanarak oyuncumuzun sözleşmesini 2024-2025 sezonunun sonuna kadar uzattı. Kulübümüz, Kubilay Kanatsızkuş’un sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullanarak oyuncumuzun sözleşmesini 2024-2025 sezonunun sonuna kadar uzattı” ifadelerine yer verildi.

Djalma Silva için ise, “Profesyonel futbolcu Djalma Antonio da Silva Filho ile 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 1+1 yıllığına anlaşmaya varılmıştır” şeklinde açıklama yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe’de Peş Peşe İmzalar Atıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!