1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmir Metro’da Maaş Krizi

İzmir Metro’da Maaş Krizi

izmir metro maaş krizi
izmir metro maaş krizi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Metro’da maaş krizi devam ediyor. Bu kriz kapsamında İzmir Metro çalışanları da harekete geçme kararı aldı.

Demiryol-İş Sendikası, maaş alacakları ve çalışma koşullarını protesto etmek amacıyla yarın bir basın açıklaması yapacak. Demiryol-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Hamdullah Giral, “Alın terimizi değersizleştirmeye çalışanlara, emeğimizi baskı altına alarak huzursuz bir işyeri ortamı oluşturanlara ve hakkımız olan ücretlerimizi ödemeyenlere karşı duruşumuzu göstermek için, 22 Mayıs 2024 tarihinde saat 15:00’da vardiyası uyan tüm arkadaşlarımızı eksiksiz olarak Halkapınar nizamiye önünde basın açıklamasına davet ediyoruz” dedi.

Demiryol-İş Sendikası tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Değerli arkadaşlarım, herkese iyi çalışmalar. Bildiğiniz üzere işyerimizde uzun zamandır birçok sorun yaşamaktayız. Bu sorunları işimize yansıtmadan, bürokratik yollarla çözmeye çalıştık. Ancak gelinen son noktada, Metro A.Ş yönetimi sorunlarımıza kalıcı bir çözüm üretmediği gibi her geçen gün yeni sorunlar çıkararak, var olan sorunları çözülemez hale getirmeye devam etmektedir.

Alın terimizi değersizleştirmeye çalışanlara, emeğimizi baskı altına alarak huzursuz bir işyeri ortamı oluşturanlara ve hakkımız olan ücretlerimizi ödemeyenlere karşı duruşumuzu göstermek için, 22 Mayıs 2024 tarihinde saat 15:00’da vardiyası uyan tüm arkadaşlarımızı eksiksiz olarak Halkapınar nizamiye önünde basın açıklamasına davet ediyoruz. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Yaşasın örgütlü mücadelemiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir Metro’da Maaş Krizi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!