1. Haberler
  2. Asayiş
  3. İzmir’de Acı Kaza: Genç Motokurye Hayatını Yitirdi

İzmir’de Acı Kaza: Genç Motokurye Hayatını Yitirdi

İzmir'de Acı Kaza Genç Motokurye Hayatını Yitirdi
İzmir'de Acı Kaza Genç Motokurye Hayatını Yitirdi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de Bornova yönüne doğru ilerleyen 23 yaşındaki bir motokurye, virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Kaza sonucu genç hayatını kaybetti. Talihsiz gencin dün üniversiteden mezun olduğu ve motosikletini sadece bir hafta önce satın aldığı öğrenildi.

İzmir’de Liman Caddesi Viyadüğü üzerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Alsancak’tan Bornova’ya doğru seyreden 01 AOL 146 plakalı motosikletin sürücüsü Zeynel Bilgiç (23), virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Bilgiç bariyerlere savrulurken, motosiklet de 750 metre boyunca bariyerlere sürtünerek ilerledi. Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, genç motokuryenin hayatını kaybettiğini belirledi.

Genç Motokuryenin Acı Sonu

Kazayı duyan motokurye arkadaşları, olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. Zeynel Bilgiç’in motokurye olarak çalıştığı ve iş yerinden iki gün izin aldığı öğrenildi. Ayrıca, Ege Üniversitesi Elektrik Bölümü’nden bir gün önce mezun olan Bilgiç’in, motosikletini sadece bir hafta önce aldığı bilgisi paylaşıldı. Bilgiç’in sosyal medyada yaptığı son paylaşımlardan birinde, Ege Üniversitesi bahçesinden çektiği fotoğrafla “diploma alındı” notunu düştüğü görüldü.

Soruşturma Başladı

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcı, kazanın yaşandığı yerde detaylı incelemelerde bulundu. Zeynel Bilgiç’in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu trajik olay, hem genç motokuryenin ailesi ve arkadaşlarını hem de İzmir halkını derin bir üzüntüye boğdu. Trafik kazalarının önlenmesi ve motosiklet sürücülerinin güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması gerektiği bir kez daha ortaya çıktı.

Kaynak: Yeni Asır

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Acı Kaza: Genç Motokurye Hayatını Yitirdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!