1. Haberler
  2. Genel
  3. İzmir’de Engelliler Haftası Renkli Etkinliklerle Kutlanıyor!

İzmir’de Engelliler Haftası Renkli Etkinliklerle Kutlanıyor!

Özel Etkinlikler 24 Mayıs'a Kadar Sürecek!
Özel Etkinlikler 24 Mayıs'a Kadar Sürecek!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Eşit Erişilebilir Engelsiz İzmir İçin Buluşuyoruz” sloganıyla 10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Engelliler Haftası kapsamında, İzmir’in dört bir yanını kapsayacak birbirinden keyifli ve anlamlı etkinlikler sizleri bekliyor!

Kültürpark’ta düzenlenecek ana organizasyonda birçok sergiye ev sahipliği yapılacak. Hafta boyunca metro durakları, vapur iskeleleri gibi şehrin farklı noktalarında da eserler sergilenecek ve engelsiz bir dünyaya dair farkındalıklar sunulacak.

İzmir'de Engelliler Haftası Renkli Etkinliklerle Kutlanıyor!
İzmir’de Engelliler Haftası Renkli Etkinliklerle Kutlanıyor!

Özel Etkinlikler 24 Mayıs’a Kadar Sürecek!

Engelliler haftasına özel etkinler 24 Mayıs’a kadar sürecek. İşte o program:

  • 11 Mayıs Cumartesi: Alsancak Vapur İskelesi’nde 17.00-19.30 saatleri arasında “Yaşayan Kütüphane ‘Barışçıl Çocuklar'”, farkındalık atölyeleri ve “Engelli Hakları Kutu Oyunları” adlı sokak etkinlikleri.
  • 14 Mayıs Salı: Bostanlı Sahili’ndeki Yasemin Kafe yanında 19.00-20.30 saatleri arasında ampute futbol, tekerlekli sandalye basketbolu, görme engelli judo, jimnastik boccia ve masa tenisi olmak üzere engelli spor etkinlikleri.
  • 16 Mayıs Perşembe: İzmir Barosu’nda 18.00 saatinde “Engelli Haklarına Giriş ve Sosyal Devletin Engelli Hali” adlı panel. Konuşmacılar: Engelli Hakları Komisyonu Üyesi Avukat Nurdan Anlı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelsizmir Şube Müdürü Emine Koç.
  • 24 Mayıs Cuma: Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 13.30 saatinde “Otizmli ve Zihinsel Engellilerin İstihdamı; İnsan Kaynakları Açısından Potansiyel Güç” adlı panel. Moderatör: Karşıyaka Akademi Zihinsel Engelliler Derneği’nden Tülin Topuzoğlu. Konuşmacılar: Eker Süt Ürünleri İş Koçu Psikolog Alperen Aşanbuğa ve İnsan Kaynakları Müdürü Elif Alkaya, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Duygu Salman Öztürk ile Ege Deniz Tekstil A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Selim Pilavcı.

Engelliler Haftası’nda farkındalık yaratmak için siz de bu etkinliklere katılabilir, engelsiz bir dünya için hep birlikte adım atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Engelliler Haftası Renkli Etkinliklerle Kutlanıyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!