1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Kanlı Gürültü Kavgasının Faili Yakalandı

Kanlı Gürültü Kavgasının Faili Yakalandı

Kanlı Gürültü Kavgasının Faili Yakalandı
Kanlı Gürültü Kavgasının Faili Yakalandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de yaşanan olayda, Orhan Ö. (32) adlı kişi, evinin balkonunda meydana gelen gürültülü bir tartışma sırasında silahlı saldırıya maruz kalarak ağır yaralandı. Olayın ardından, M.M. (23) ve M.H. (18) adlı şüpheliler, motosikletli Yunus polisleri tarafından yakalandı. İki şüpheliden M.M., sevk edildiği adliyede tutuklanırken, M.H. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde dün gece saatlerinde yaşanan olayda, Fuat Edip Baksi Mahallesi’nde oturan Orhan Ö., evinin balkonunda oturduğu sırada sokaktan geçen M.M. ve M.H. ile arasında gürültü nedeniyle bir tartışma başladı. Tartışmanın hızla büyümesi üzerine Orhan Ö., balkondan silahlı saldırıya maruz kaldı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Orhan Ö., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince İzmir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Orhan Ö.’nün hayati tehlikesi devam etmektedir.

Olayın ardından kaçan şüpheliler M.M. ve M.H., bölgede devriye görevi yapan motosikletli Yunus polisleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin üzerinde silah ve bir miktar uyuşturucu bulunduğu belirtildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.M. tutuklanırken, M.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kanlı Gürültü Kavgasının Faili Yakalandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!