1. Haberler
  2. Genel
  3. Trajik Yangında 2 Yaşındaki Emircan Hayatını Kaybetti

Trajik Yangında 2 Yaşındaki Emircan Hayatını Kaybetti

Trajik Yangında 2 Yaşındaki Emircan Hayatını Kaybetti
Trajik Yangında 2 Yaşındaki Emircan Hayatını Kaybetti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir evde çıkan yangın trajediye yol açtı. İki yaşındaki Emircan Pehlivan hayatını kaybederken, dumandan ağır etkilenen anneannesi Ayşe Gül hastaneye kaldırıldı.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde çıkan yangın, bir ailenin yaşamını altüst etti. Gülyaka Mahallesi 3033 Sokak’taki üç katlı apartmanın ikinci katında saat 17.30 sıralarında başlayan yangında, iki yaşındaki Emircan Pehlivan yaşamını yitirdi. Dumandan etkilenen ve durumu ağır olan anneannesi Ayşe Gül hastaneye kaldırıldı. Anne Ceylan Pehlivan ise kendi imkanlarıyla evden çıkmayı başardı. Yapılan ilk incelemeler, yangının Emircan’ın odasındaki elektrik tesisatından kaynaklandığını ortaya koydu.

Yangının Seyri ve Kurtarma Çalışmaları

Yangını gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen alevler tüm daireyi sararken, Emircan Pehlivan ile anneannesi Ayşe Gül evde mahsur kaldı. Bu sırada anne Ceylan Pehlivan, kendi çabasıyla daireden çıkmayı başardı. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine, kurtarma ekipleri hızla müdahaleye başladı. Ayşe Gül, vatandaşlar tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi ve acil olarak hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alıp söndürdükten sonra, evde yapılan incelemelerde Emircan Pehlivan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Küçük çocuğun bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Yangının nedeninin Emircan Pehlivan’ın odasındaki elektrik tesisatındaki bir arızadan kaynaklandığı tespit edildi. Olay sonrası büyük üzüntü yaşayan anne Ceylan Pehlivan ve yakınları sinir krizi geçirdi. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trajik Yangında 2 Yaşındaki Emircan Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!