1. Haberler
  2. Spor
  3. 26 Farklı Branşta Kış Spor Okulu Eğitimleri Başlıyor

26 Farklı Branşta Kış Spor Okulu Eğitimleri Başlıyor

26 Farklı Branşta Kış Spor Okulu Eğitimleri Başlıyor
26 Farklı Branşta Kış Spor Okulu Eğitimleri Başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin spor okulları kış dönemine 23 Eylül’de start veriyor. Kış spor okullarına kayıtlar 17 farklı tesiste, 26 farklı branşta hız kesmeden devam ediyor. Bu geniş yelpaze, farklı yaş gruplarından katılımcılara sporu hayatlarına entegre etme fırsatı sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin spora erişimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda düzenlediği kış spor okulları, 23 Eylül’de başlıyor. 17 farklı tesiste 26 değişik branşta verilecek eğitimler için kayıtlar halen devam ediyor. 15 Haziran 2025 tarihine kadar sürecek olan bu kış dönemi spor okulları, her yaştan İzmirliye hitap edecek şekilde planlandı.

Kış spor okullarında sunulacak eğitimler arasında atletizm, basketbol, futbol, jimnastik, tekvando, judo, tenis, satranç, temel hareket eğitimi, yüzme, sutopu, halk oyunları, dans, özel öğrenciler için basketbol ve yüzme, voleybol, masa tenisi, güreş, badminton, zeka oyunları, karate ve futsal gibi branşlar yer alıyor. Ayrıca yetişkinler için pilates, step-aerobik, kano, sağlıklı yaşam, kondisyon, yoga, yüzme ve tenis gibi branşlarda da eğitimler sunulacak. Haziran ayında başlatılan yaz spor okullarında büyük ilgi gören programdan 25 bin İzmirli faydalanmıştı, bu yoğun ilginin kış döneminde de devam etmesi bekleniyor.

İzmirliler, kış spor okullarının eğitimlerine Kültürpark Celal Atik Spor Salonu, Konak Pazaryeri Mahallesi Spor Sahası, Bornova Naim Süleymanoğlu Spor Salonu, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Meriç Yaşayan Parkı Futbol Sahası, Bornova Havuz İzmir, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü, Karabağlar Can Çağnay Spor Salonu, Peker Mahallesi Futbol Sahası, Balçova İzmir Kayıkları Yelken ve Kano Tesisi, Bayraklı Çiçek Halı Saha, Ahmet Taner Kışlalı Parkı, Bostanlı Rekreasyon Alanı, Beydağ Spor Salonu, Bayındır Çırpı Çok Amaçlı Spor Salonu ve Foça Bağarası Spor Salonu gibi çeşitli merkezlerde katılma imkanı bulabilecekler.

Celal Atik Spor Salonu’nda sağlıklı yaşam kursları ve özel öğrenciler için basketbol dersleri, Bayraklı Çiçek Halı Sahası’nda futbol eğitimleri ve Naim Süleymanoğlu Spor Salonu ile Meriç Mahallesi Yaşayan Futbol Sahası’nda futbol dersleri ücretsiz olarak sunulacak. Aynı şekilde, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda sağlıklı yaşam programları ve Can Çağnay Spor Salonu’nda güreş eğitimi de ücretsiz olacak.

Eğitim programı ile ilgili daha fazla bilgiye izmirbsbspor.org adresinden, 425 04 21 (dahili 106-107-108) numaralı telefon hattından, Celal Atik Spor Salonu merkez kayıt biriminden ya da Sporİzmir uygulaması üzerinden ulaşılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
26 Farklı Branşta Kış Spor Okulu Eğitimleri Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!