1. Haberler
  2. Spor
  3. 9 Eylül İzmir Yarı Maratonu’na Başvurular Devam Ediyor

9 Eylül İzmir Yarı Maratonu’na Başvurular Devam Ediyor

9 Eylül İzmir Yarı Maratonu'na Başvurular Devam Ediyor
9 Eylül İzmir Yarı Maratonu'na Başvurular Devam Ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 8 Eylül’de 12’ncisini düzenleyeceği 9 Eylül Uluslararası İzmir Yarı Maratonu için kayıtlar devam ediyor. Yarışa katılmak isteyen sporcular, 1 Eylül’e kadar başvurularını yapabilirler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 12’nci 9 Eylül Uluslararası İzmir Yarı Maratonu için kayıt süreci devam ediyor. 8 Eylül’de gerçekleştirilecek olan bu yarış, 16 yaş üzeri lisanssız sporcular, kulüp lisanslı atletler, ferdi lisans sahipleri ve yabancı uyruklu tüm sporculara açık olacak. Koşu, saat 07.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak ve Haydar Aliyev Bulvarı Başak Sokak’tan dönülerek, aynı başlangıç noktasında saat 10.00’da sona erecek.

Yarışmaya katılmak isteyen sporcular, kayıtlarını 1 Eylül 2024 saat 18.00’e kadar https://www.maratonizmir.org adresi üzerinden online olarak yapabilecekler. Göğüs numaraları, zamanlama çipleri ve koşu tişörtleri, 6-7 Eylül tarihlerinde 16.00-22.00 saatleri arasında Kültürpark’taki kit dağıtım alanından teslim alınabilecek. Sporcular, Kültürpark’ın 26 Ağustos kapısında bulunan görevlilere Maratonİzmir tarafından gönderilen kit teslim SMS’ni göstererek içeriye alınacaklar. Kit dağıtım alanı, tenis kortunun yanındaki Ahşap Sahne çim alanında yer alacak.

Toplamda 21 kilometre 97 metre olarak belirlenen maratonun sonunda, genel klasman, genel klasman erkekler ve kadınlar, genel klasman Türk erkek ve kadın sporcuların yanı sıra yaş gruplarına göre (35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75 ve üzeri) dereceye giren sporculara ödüller verilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
9 Eylül İzmir Yarı Maratonu’na Başvurular Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!