1. Haberler
  2. Genel
  3. 90 Dakika Ücretsiz Aktarma Sistemine Geri Dönüldü

90 Dakika Ücretsiz Aktarma Sistemine Geri Dönüldü

90 Dakika Ücretsiz Aktarma Sistemine Geri Dönüldü
90 Dakika Ücretsiz Aktarma Sistemine Geri Dönüldü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de toplu ulaşımda ilk binişten sonraki 90 dakika içinde ücretsiz aktarma yapılmasına yönelik teklif, Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde (UKOME) oybirliği ile kabul edildi. Başkan Tugay, “İzmirli 90 dakika hakkını istiyor” diyerek teklifi her toplantıya taşımıştı. Kararın oybirliği ile çıkmasında AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın katkılarına teşekkür eden Tugay, tüm kurumlarla iş birliği yapacaklarını belirtti.

İzmir’de toplu ulaşımda ilk binişten sonraki 90 dakika içinde ücretsiz aktarma yapılmasını sağlayacak teklif, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında gündeme geldi. Daha önce iki kez oy çokluğu ile reddedilen teklif hakkında Başkan Tugay, “Vazgeçmek yok. İzmirli 90 dakika hakkını istiyor. Kabul edilene kadar her UKOME toplantısına halkımızın bu talebini taşımaya devam edeceğiz” demişti. Bu defa oybirliğiyle kabul edildi.

Başkan Tugay’ın göreve gelmesinden sonra 15 Mayıs ve 14 Haziran tarihlerindeki UKOME toplantılarında sunulan teklif, merkezi idareye bağlı kurumların temsilcilerinin olumsuz oylarıyla reddedilmişti.

Kararı değerlendiren Başkan Tugay, “Seçimden önce verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. UKOME’de kararın oy birliği ile çıkmasında, Bakanlık ve diğer kurumlarla kurduğu iletişimle katkı veren AK Parti İzmir İl Başkanı Sayın Bilal Saygılı’ya çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerimizin kent yaşamlarını kolaylaştırma yolunda tüm kurumlarla yapıcı iş birliği çabalarımız devam edecektir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
90 Dakika Ücretsiz Aktarma Sistemine Geri Dönüldü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bostanlı Haber - İzmir ve Karşıyaka Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!